Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021

ΚΑΛΛΙΘΕΑ...Στο 24% τα ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ στις ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

 


Στην Καλλιθέα, αυτή τη στιγμή, έχουν παρουσιαστεί κρούσματα σε 11 από τις 46 Σχολικές Μονάδες (24%), ενώ πανελλαδικά το αντίστοιχο ποσοστό είναι 3% και στην Αττική είναι περίπου 8%, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο «Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας Μοσχάτου» .

Δυστυχώς σήμερα έκλεισε και το τμήμα Α2 του 7 Γυμνασίου Καλλιθέας, (είναι το πρώτο κρούσμα που παρουσιάστηκε σε Γυμνάσιο).

Τα κρούσματα έχουν αρχίσει  από της 29 Ιανουαρίου 2021 να εμφανίζονται στην Καλλιθέα, όμως αντί ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος να ενημερώσει τους πολίτες  και να προβεί σε άμεσες ενέργειες από την προηγούμενη εβδομάδα, εκείνος προτίμησε να δίνει συνεντεύξεις στο (ATHENS Voice) και να μιλά για τα αδέσποτα ζώα ..

Προχώρησε ακόμα και σε (παρωδία) διαδικτυακή εκπομπή, στην οποία υποστήριξε ότι η Καλλιθέα δεν έχει κανένα πρόβλημα και η πόλη είναι βάση και της διαβάθμισης κινδύνου από τον ΕΟΔΥ,  σε πολύ χαμηλό έως ακίνδυνο σημείο.

Τα γεγονότα όμως τον Διαψεύδουν, με την Καλλιθέα να είναι στο Κόκκινο από την προηγούμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα ο ΕΟΔΥ να προχώρα άμεσα σε δωρεάν μαζικά τεστ (RAPID TEST) σε κεντρικό σημείο της πόλης (πλατεία Δαβάκη) την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 .

Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social ReporterΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου