Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

ΠΑΝΔΗΜΙΑ... ΝΑ ΠΩΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!

 

Η Καλλιθέα την βλέπουμε να «Κοκκινίζει» από την Πανδημία την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων των 9 στο Κρατικό Κανάλι της ΕΡΤ.

Την ίδια μέρα Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος ενημερώνει με ανάρτηση του στα Social Media, ότι την επομένη και συγκεκριμένα την Τέταρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 και


ώρα 19:30,  θα είναι σε ζωντανή σύνδεση με την υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας κα. Ξανθίππη Νικολαϊδου, για να ενημερώσει τους πολίτες για τις εξελίξεις σε θέματα σχετικά με τον
Covid-19.

 Την Τέταρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ βλέπουμε την Καλλιθέα να είναι ακόμα μέσα στις Κόκκινες  περιοχές λόγω Covid-19.

Την ίδια μέρα Τσουνάμι αποκαλύψεων, σχετικά με τα κρούσματα Covid-19 στην Καλλιθέα και μάλιστα σε μικρά παιδιά, αλλά και εργαζόμενους σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία.

Στην Ζωντανή Εκπομπή που έκανε ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης  Κάρναβος την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, σε ερώτηση σχετικά με την όλη κατάσταση που επικρατεί αυτήν την στιγμή στην Καλλιθέα, απάντησε ότι η Καλλιθέα ουδέποτε ήταν Κόκκινη .

Και συγκεκριμένα είπε «...η πόλη μας σε καμία περίοδο, επιτρέψτε μου να πω, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο Lockdown δεν έγινε διάσημη για τα πολλά της κρούσματα, μάλιστα θα έλεγα επειδή και εγώ έχω κάποια πρόσβαση σε στοιχεία, στην πραγματικότητα μέχρι πριν από 10 ημέρες η Καλλιθέα ήταν Πράσινη, αλλά έβγαινε όλος ο Νότιος Τομέας Πορτοκαλί και μας έδειχνε Πορτοκαλί...»

Με λίγα λόγια ο Δήμαρχος Καλλιθέας  μας λέει ότι, όχι μόνο δεν είναι στο Κόκκινο η Καλλιθέα, αλλά υποβαθμίζει ακόμα πιο κάτω την έξαρση της πανδημίας, λέγοντας ότι φταίνε οι όμοροι Δήμοι και γενικά ο Νότιος Τομέας Αθηνών.

Σε βαθιά ερωτήματα μας βάζει η «χρονική στιγμή» της συγκεκριμένης εκπομπής του Δημάρχου Καλλιθέας,  διότι γνώριζε όπως και όλη η Ελλάδα, ότι μια μέρα πριν τα Κρατικά Μέσα Ενημέρωσης είχαν παρουσιάσει την Καλλιθέα να είναι στο Κόκκινο λόγω Πανδημίας.

Εδώ όμως υπάρχει μια αντιπαράθεση σε αυτά που είπε ο Δήμαρχος, από εκείνα που παρουσίασαν τα Κρατικά Μέσα Ενημέρωσης ( ΕΡΤ ).

Με αποτέλεσμα να σκεφτόμαστε ότι ίσως εδώ, δυο πράγματα συμβαίνουν, ή το Κρατικό Κανάλι της ΕΡΤ μας λέει Ψέματα, ή ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος υποκρύπτει την αλήθεια για την έξαρση της πανδημίας από τους πολίτες της Καλλιθέας.

Όμως τα γεγονότα μιλούν από μονά τους, και ήδη έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους:

·        Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

·        Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας (Κ.Ε.Α.Τ.)

·        Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (πάνω από 30 κρούσματα) 

·        Τρία Νηπιαγωγεία

·        8 Τμήματα Δημοτικών Σχολείων Καλλιθεας

και ακόμη έκλεισαν

13 Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Τμήμα από το 1 Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Και δεν ξέρουμε, ποσά ακόμη κρούσματα θα προσθέτονται στον χάρτη της Καλλιθέας.

 Θα πρέπει επιτέλους ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, να δουν την σοβαρότητα της κατάστασης.


Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου