Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Πρωτοτυπία της Διοίκησης.... Η ισοτιμία της Μάσκας με τα Δημοτικά Τέλη!!!

 

Νέα πρωτοτυπία στον Δήμο Καλλιθέας ο οποίος αντί να προχωρήσει άμεσα στην μειώσει για τα δημοτικά τέλη στους επαγγελματίες της πόλης, τους έκανε δώρο μάσκες.

Όπως αναφέρει και στα social media  ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος

«Είμαστε σήμερα εδώ στον Εμπορικό Σύλλογο  Καλλιθέας προσφέροντας  10.000 μάσκες για να διατεθούν στα καταστήματα της πόλης μας. Είμαστε μαζί σε αυτή την πολύ μεγάλη κρίση που πλήττει ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους.»

Αλλά ας δούμε τα πράγματα από την αρχή ,τον Νοέμβριο του 2020 στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας, πάρθηκε η απόφαση να μειωθούν τα δημοτικά τέλη στους επαγγελματίες και τα καταστήματα της πόλης.

Όμως η διοίκηση είχε άλλο σχέδιο στο μυαλό της, θα μου πείτε όταν είναι να γίνει αύξηση στα δημοτικά τέλη σε ρωτάει κανένας, σου λέει κάποιος έλα να κάνεις κάποια δήλωση έτσι ώστε να σου κάνουμε την αύξηση;

Φυσικά και ΟΧΙ, οι οποίες  αλλαγές γίνονται, είναι κατευθείαν μέσα από το σύστημα.

Όμως εδώ που έπρεπε να γίνει  το αντίθετο, δηλαδή μείωση στα δημοτικά τέλη, Ο Δήμαρχος και η Διοίκηση του σου λένε.....

Θέλεις Μείωση κάνε Δήλωση.

Και αυτό γιατί;  Μα για να καταλάβεις ότι αυτοί διοικούν την πόλη, για να καταλάβεις ότι τους έχεις ανάγκη, για να καταλάβεις ότι (δήθεν) νοιάζονται για σένα, για να καταλάβεις στις επόμενες εκλογές που θα ρίξεις την ψήφο σου.

Βέβαια όλο αυτό που προσπάθησε να κάνει η Διοίκηση αποδείχτηκε ένα φιάσκο, διότι μόνο ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ (46) επιχειρήσεις μπήκαν σε αυτήν την ρύθμιση, όπως αποκαλύφθηκε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021,από τις χιλιάδες που έχει η Καλλιθέα.

Έτσι μετά την αποκάλυψη  και τις αντιδράσεις ο Δήμαρχος θέλοντας να (φτιάξει) την εικόνα του, επισκέφτηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας  για να προσφέρει 10.000 μάσκες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αντισταθμίσει το φιάσκο με τα δημοτικά τέλη στους επαγγελματίες της πόλη.

Είναι σαν να λέμε  Η ισοτιμία της μάσκας με τα δημοτικά τέλη!!!



Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου