Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος Καλλιθέας στα Δύσκολα Κρύβεται!!!

 

Από την περασμένη εβδομάδα τα κρούσματα στην Καλλιθέα έχουν σημάνει συναγερμό στον ΕΟΔΥ, με αποτέλεσμα να βλέπουμε πολλές Σχολικές Μονάδες να κλείνουν, ή να υπολειτουργούν, η πόλη να εμφανίζει επιδείνωση του επιδημιολογικού φορτίου και να μπαίνει στην Κόκκινη διαβάθμιση.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, παρόλες τις προειδοποιήσεις, τόσο από τα κρούσματα τα οποία καθημερινά πολλαπλασιάζονται στην πόλη, όσο και από τις αναφορές που έρχονται στο φως από τα ΜΜΕ παραμένει θεατής, χωρίς να πάρει καμία πρωτοβουλία.

Πέρα από τα κρούσματα σε Σχολεία, κρούσμα υπήρξε και σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου Καλλιθέας, και ενώ θα έπρεπε να προχωρήσει σε ΤΕΣΤ για όλες τις εργαζόμενες του Παιδικού Σταθμού, η εντολή που δόθηκε ήταν να κάνουν ΤΕΣΤ,  "ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ", ενώ και ο ΕΟΔΥ δεν εμφανίστηκε.

Αυτή η στάση δείχνει ανευθυνότητα, επιπολαιότητα και προσπαθεί να κρύψει ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε σε Δομή του Δήμου.

Μάλλον ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, στα δύσκολα θέματα κρύβεται, αδυνατεί να δώσει λύσεις, ενώ όταν πρόκειται για πανηγύρια και φιέστες είναι πρώτος.

Άμεση ήταν και η αντίδραση του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας και νυν επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής» κ. Κώστας Ασκούνης, ο οποίος καταγγέλλει τον Δήμαρχο Καλλιθέας ως "ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΑΡΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ" , και συνεχίζει λέγοντας:

«Στην καθημερινή πραγματικότητα του Covid-19 δεν χωρούν πολιτικές αντιπαραθέσεις παρά μόνο κοινό μέτωπο στην αντιμετώπιση του αόρατου εχθρού που μας «πολεμά» μέρα με τη μέρα.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά τα αυτονόητα δεν είναι στην ατζέντα του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, ο όποιος δογματικά επιλέγει την αντιπαράθεση από την συνεργασία.

Η πρόταση για κλείσιμο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού όπου παρουσιάστηκε κρούσμα, η άμεση διενέργεια ΤΕΣΤ στο σύνολο του προσωπικού και η ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ αντιμετωπίστηκαν με ειρωνικά σχόλια από τον κ. Κάρναβο κάνοντας σαφές πως προτεραιότητά του δεν είναι ο κορονοϊός, αλλά η διατήρηση του επικοινωνιακού του προφίλ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου