Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Μπουγάς Τρύφων: Μαντήλες και γκετοποίηση της Καλλιθέας…..

 

Την ώρα που ο Καλλιθεάτης στενάζει από τα καθημερινά προβλήματα της επιβίωσης, με τα οικονομικά, την καθαριότητα του Δήμου και την εγκληματικότητα, κάποιοι, δυστυχώς παριστάνοντας τους δεξιούς, επιχειρούν, την πλήρη αλλοίωση του πληθυσμού της πόλης, αλλά και την αλλαγή της ταυτότητας της.

Η Καλλιθέα από άκρη σε άκρη, υποβαθμίζεται και παίρνει πλέον την μορφή διαμερισμάτων του κέντρου της Αθήνας προς τον Άγιο Παντελεήμονα. Με λίγα λόγια η πόλη μας γκετοποιείται, προς όφελος σκοτεινών συμφερόντων.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς πως έχουν γεμίσει ολόκληρα κτιριακά συγκροτήματα με λαθρομετανάστες; Όλο ένα και περισσότερες μαντήλες κάνουν την εμφάνιση τους στην Καλλιθέα, ενώ τη φύλαξη των πολυκατοικιών όπου διαμένουν οι λαθρό, έχουν αναλάβει εταιρίες σεκιούριτι. Πώς πληρώνονται αυτοί άραγε; Πληρώνουν οι Έλληνες δημότες φόρους για να φυλάσσονται οι παράνομοι εισβολείς στη χώρα μας;

Όσοι πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, αντιλαμβάνονται το μέγεθος του προβλήματος. Σε μια πόλη που ήδη μαστίζεται από την εγκληματικότητα, κάποιες... δημοκρατικές δυνάμεις, δρουν με το αζημίωτο, προκειμένου να μετατρέψουν την Καλλιθέα σε ένα απέραντο Χοτ Σποτ, οδηγώντας την πόλη τον μαρασμό και επί της ουσίας στην γκετοποίηση της. Στον μαρασμό και τον οικονομικό όλεθρο.

ΥΓ: Δυστυχώς κάποιοι ταυτίζουν, στο όνομα, του ανθρωπισμού, τους Έλληνες που ήρθαν διωκόμενοι απ' τα παράλια της Μικράς Ασίας και από τον Πόντο με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Αυτό και μόνο αποτελεί ύβρη απέναντι στους Έλληνες που έχουν καταγωγή από τον Πόντο και την Μικρά Ασία. Επί της ουσίας λένε ότι οι οι πρόγονοι τους, που ήρθαν στην πατρίδα, είναι το ίδιο με αυτούς που αρκετοί εκ των οποίων οι πρόγονοι έσφαζαν τους Έλληνες, όπως για παράδειγμα οι Κούρδοι στη μικρασιατική καταστροφή.

 


Μπουγάς Τρύφων

Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Επικεφαλής Εθνικιστικής Παράταξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου