Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ - ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ…. PARKING ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!

 

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και η Διοίκηση του, δεν θέλει να προχωρήσει στην κατασκευή υπόγειου Parking στο κέντρο της πόλης, που τόσο ανάγκη το έχει και προσπαθούν με φθηνές δικαιολογίες να το αποτρέψουν..

Πρωτοβουλία για ένα τόσο σοβαρό θέμα ανέλαβε ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κώστας Ασκούνης, ο οποίος ενημέρωσε τους φορείς της Κεντρικής Αγοράς και τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Σε ανακοίνωση του αναφέρει:


Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ PARKING ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Στο πλαίσιο των συναντήσεών μας με φορείς της πόλης μας συναντηθήκαμε με εκπροσώπους της Κεντρικής Αγοράς και του Εμπορικού Συλλόγου προκειμένου να τους ενημερώσουμε για την άρνηση της Δημοτικής Αρχής να κατασκευάσει υπόγειο Parking στο Δημοτικό οικόπεδο του πρώην ΙΚΑ (Μαντζαγριωτάκη& Εσπερίδων).


Η Δημοτική Αρχή ναι μεν προτείνει τη δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου, όπως άλλωστε προβλέπει και το ΦΕΚ, αλλά αρνείται την κατασκευή υπόγειου Parking που τόσο πολύ χρειάζεται το Εμπορικό Κέντρο της πόλης.

Ο ισχυρισμός του Δημάρχου ότι το κέντρο της πόλης θα επιβαρυνθεί από την επιπλέον κυκλοφορία των αυτοκινήτων και ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την ανάπτυξη των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι λάθος και εκτός κάθε σύγχρονης πραγματικότητας. Εξάλλου, η υπερσυγκέντρωση όλων σχεδόν των πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε έναν χώρο αναιρεί τον ισχυρισμό αυτό.

Είναι προφανές ότι το οικόπεδο αυτό αποτελεί την τελευταία ευκαιρία να αποκτήσει το κέντρο της πόλης ένα μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης που θα διευκολύνει τους πολίτες της Καλλιθέας όχι μόνο να προτιμούν την αγορά μας, αλλά να δώσει ζωή και προοπτική στον επιχειρηματικό κόσμο. 

Σε ό,τι μας αφορά θα συνεχίσουμε την ενημέρωση των πολιτών και καλούμε τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τους Επαγγελματίες της πόλης να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να μην χαθεί άλλη μια ευκαιρία για την Καλλιθέα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου