Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ”

 


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ” ζητά εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού από το Δήμαρχο Καλλιθέας, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, «Την αποχή επιλέγει ο κ. Δήμαρχος» και συνεχίζει:

«Ενώ οι υπερχειλισμένοι κάδοι των απορριμμάτων στις γειτονιές της Καλλιθέας θα αποτελούν για μέρες ακόμη αδιάψευστο μάρτυρα της αποτυχίας του κ. Δημάρχου να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας Καθαριότητας, εύλογα ερωτηματικά προκαλεί τώρα η νέα άρνησή του να ασχοληθεί και με την επιδεινούμενη πανδημία του κορωνοϊού. 

Ο κ. Δημήτρης Κάρναβος απέρριψε και πάλι χθες (1/11/2021) στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση της “Προοδευτικής Ενότητας Καλλιθέας” για την οργάνωση ενημερωτικής εκστρατείας του Δήμου υπέρ του εμβολιασμού του πληθυσμού, με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών παρατάξεων και υπό το συντονισμό των υγειονομικών αρχών, ως συμβολή στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της νέας έξαρσης της πανδημίας. 

Αυτή η απαράδεκτη στάση επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι διοικώντας από το Facebook, ο κ. Δήμαρχος αδυνατεί να κατανοήσει και προφανώς να ασχοληθεί με τις πραγματικές ανάγκες της πόλης και τις σύνθετες περιστάσεις της εποχής.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου