Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΜΦΘΗΚΕ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ!!! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

 

Μέρες πριν, σύσσωμη η Αντιπολίτευση είχε ζητήσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το μεγάλο πρόβλημα που είχε προκύψει στην πόλη με την μη αποκομιδή των απορριμμάτων και ο λόγος ήταν, ότι δεν είχαν δοθεί εδώ και δυο χρόνια στους εργαζόμενους, τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ).

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, που τις προηγούμενες ημέρες είχε επιδοθεί σε ανακοινώσεις (κατά την προσφιλή του μέθοδο), με απώτερο  σκοπό την στοχοποίηση των Εργαζομένων, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, χρησιμοποιώντας μεθόδους και πρακτικές από το παρελθόν, αναγκάστηκε κάτω από την πίεση της Αντιπολίτευση, των Εργαζομένων αλλά και την οργή του κόσμου, να προχωρήσει σε Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου έδωσαν την μάχη για τα αυτονόητα. Τα λογικά επιχειρήματα των εργαζομένων, η πίεση και οι τεκμηριωμένες προτάσεις της Αντιπολίτευσης, αλλά και η οργή του κόσμου, εξανάγκασαν το Δήμαρχο Καλλιθέας και την Διοίκηση του να παραδεχτούν τα λάθη τους, τις παραλείψεις τους και την ολιγωρία που επέδειξαν και οδήγησαν την πόλη στην άθλια αυτή εικόνα εδώ και 12 ημέρες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής29 Οκτωβρίου 2021  έδωσε τελικά τη λύση, αφού αποφάσισε ομόφωνα να γίνουν δεκτά τα αιτήματα των εργαζομένων.

Με αποτέλεσμα να αρχίσει η αποκομιδή των απορριμμάτων

και η αποκατάσταση της εικόνας της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου