Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Καταγγέλλουν την Διοίκηση Δήμου Καλλιθέας : «ΜΕ ΒΙΑ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ.»

 

Ο ΣΕΠΕ Καλλιθέας Μοσχάτου καταδικάζει τις ενέργειες του Δήμου Καλλιθέας.

Κάλεσμα σε κινητοποίηση στο Δημαρχείο Καλλιθέας, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, στις 7:00 μ.μ. καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας – Μοσχάτου.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας – Μοσχάτου, καλεί τα μέλη του αλλά και τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην οποία θα συμμετέχει και το  Συντονιστικό των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας – Μοσχάτου

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία από τον Δήμο Καλλιθέας, δεν έχει τέλος..

Ώρα δράσης για την προάσπιση της Δημόσιας Δωρεάν Δίχρονης Προσχολικής Αγωγής και του μορφωτικού δικαιώματος όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Ο Δήμος Καλλιθέας επί 3 χρόνια αρνείται να υλοποιήσει την Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση σε χώρους που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών.

Επί 3 χρόνια εμπαίζει την κοινωνία της πόλης μας.

Επί 3 χρόνια δεν εφαρμόζει τα αιτήματα και τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών, από Συλλόγους Γονέων, από Δημοτικές παρατάξεις. Με τις προτάσεις που έχουν γίνει και άμεσες λύσεις δίνονται και  αποφεύγονται παράλογες, μακρινές και επικίνδυνες μετακινήσεις παιδιών και δίνεται η δυνατότητα να συζητηθεί για έναν 5ετή σχεδιασμός που θα δώσει οριστικές, σταθερές, μόνιμες και αξιοπρεπείς λύσεις για το πρόβλημα της σχολικής στέγης που έχουν ανάγκη τα παιδιά μας, οι μαθητές μας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩΦΕΥΕΙ!

Αντί να αξιοποιήσει τα υπάρχοντα δημοτικά οικόπεδα, κατασκευάζει πρόχειρες και ακατάλληλες λύσεις σε αυλές σχολείων και σε αίθουσες εκδηλώσεων…

Ο ΣΕΠΕ Καλλιθέας Μοσχάτου

Καταδικάζει τις ενέργειες του Δήμου Καλλιθέας, καταδικάζει την παρουσία της αστυνομίας στην κινητοποίηση του Συντονιστικού φορέα των Γονέων, μέσα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο που κλήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού.

Καταδικάζουμε οποιαδήποτε εμπλοκή της Εισαγγελίας ή της Αστυνομίας απέναντι στον Διευθυντή του 12ου Δημοτικού Σχολείου, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, σε γονείς και εκπαιδευτικούς που κινητοποιούνται για τα δικαιώματα των παιδιών και μαθητών μας.

Καταδικάζουμε την κλήση του Διευθυντή του 12ου Δημοτικού Σχολείου, στην αστυνομία, κατόπιν της καταγγελίας της Δημοτικής Αρχής στην Εισαγγελία.

 Η Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτών Π.Ε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου