Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Μπουγάς Τρύφων: Η Καλλιθέα πνίγηκε, αλλά ο Δήμαρχος παίρνει κονδύλια για τις κομμουνιστικές φιέστες !

 

Η εικόνα του λεωφορείου με τους επιβάτες παγιδευμένους κάτω απ' τη γέφυρα στο ύψος του Νιάρχου, στον παλιό ιππόδρομο έκανε το γύρο των ελληνικών ΜΜΕ χθες. Μια εικόνα, ντροπιαστική για τον Δήμο Καλλιθέας που ήταν στη νεροποντή της Πέμπτης από τους πρωταθλητές στις πλημμύρες δρόμων από τα αποφραγμένα φρεάτια.

Την ίδια στιγμή που τα δημοτικά τέλη, έχουν φτάσει στα ύψη και ο κόσμος στην Καλλιθέα είναι αγανακτισμένος, πέρασε ένα δύσκολο 24ωρο μη μπορώντας να διαβεί τους δρόμους του Δήμου μας και φυσικά με όσα περαιτέρω προβλήματα του πρόσθεσε. Προβλήματα που πολλαπλασιάζονται από την αναλγησία της δημοτικής αρχής όταν προκύπτουν έντονα καιρικά φαινόμενα.



Πάλι καλά που η Καλλιθέα διαθέτει πυροσβεστικό σταθμό, αφού συνεχώς και σε κάθε γωνιά της, συναντούσες είτε πλημμυρισμένα υπόγεια, δρόμους, καταστήματα που πνίγηκαν σε αυτή τη νεροποντή. Αλήθεια ο Δήμαρχος τι έχει να πει για αυτή την εικόνα; Θα ισχυριστεί πάλι πως δυσφημίζεται ο Δήμος για μια εικόνα που είδε χθες όλη η Ελλάδα;

Ο νυν Δήμαρχος ενδιαφέρεται περισσότερο για τα αλισβερίσια του με τους εκπροσώπους του ΚΚΕ παρά για την ποιότητα ζωής των δημοτών. Ένας Δήμαρχος που αντί να εργαστεί πάνω σε προβλήματα καθημερινότητας, κανονίζει και προετοιμάζει γιορτές για τους κομμουνιστοσυμμοριτες. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πάρει κονδύλια για να ανακαινίσει το παράνομο τυπογραφείο του ΚΚΕ, βοηθώντας  στην αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας. 

Καθημερινά ο κόσμος μας πλησιάζει και μας αγκαλιάζει, μιλώντας για τα προβλήματα του. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, τα παράπονα για τη Δημοτική αρχή πληθαίνουν. Αυτό που ζητάμε εμείς από τον κόσμο είναι να μας δώσει τη δύναμη μέσα από την κάλπη, ώστε η εθνικιστική παράταξη να δώσει φωνή στα προβλήματα του πολίτη, στα θέματα της καθημερινότητας του δημότη της Καλλιθέας. Οι εθνικιστές έχουν καθήκον και ιερή υποχρέωση να είναι δίπλα στα προβλήματα των Ελλήνων της Καλλιθέας.

Λεφτά υπάρχουν για την ανακαίνιση του παράνομου τυπογραφείου του ΚΚΕ  και για τις κομμουνιστικές φιέστες του Δημάρχου, και όχι για έργα υποδομής στην πόλη.



Μπουγάς Τρύφων

Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Επικεφαλής Εθνικιστικής Παράταξης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου