Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Έντονες οι Διαμαρτυρίες από τους Γονείς για τις Ελλείψεις στο 28ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας (ΠΕΝ)



Πολλές οι ελλείψεις,  τόσο στην ασφάλεια του εξωτερικού χώρου, όσο και στον εξοπλισμό των αιθουσών, καταγγέλλουν οι γονείς των μαθητών του 28ου Νηπιαγωγείου Καλλιθέας που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις  του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (ΠΕΝ).

Συγκεκριμένα σε επιστολή που έστειλαν στην Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, αναφέρουν τις ελλείψεις, τα προβλήματα και απαιτούν για την άμεση επίλυση τους.

Όπως αναφέρουν και στην επιστολή τους:

« Ασφάλεια εξωτερικού χώρου:

Οι μπασκέτες στον προαύλιο χώρο, καθώς επίσης και το δάπεδο, είναι ακατάλληλα για χρήση για παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας. Οι μπασκέτες ΠΡΕΠΕΙ να τυλιχτούν με ειδικό υλικό για να αποφευχθούν ατυχήματα. Το ίδιο ισχύει για το έδαφος, όπου ΠΡΕΠΕΙ να τοποθετηθεί ειδικός τάπητας, ενώ επίσης υπάρχει ανισόπεδο κράσπεδο όπου τα παιδιά μπορεί να χτυπήσουν. Επίσης, υπάρχει τουλάχιστον ένας κορμός μυτερός που είναι επικίνδυνος και ΠΡΕΠΕΙ να κοπεί άμεσα. 

Εξοπλισμός αιθουσών:

Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός για την καθημερινή εργασία των εκπαιδευτικών. Εκτός από τραπέζια και καρέκλες δεν υπάρχουν συρτάρια και αποθηκευτικοί χώροι. Αυτό οδηγεί τις εκπαιδευτικούς να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν τις δραστηριότητες που πρέπει και τα παιδιά, μέχρι σήμερα, αναγκάζονται να παίζουν ελεύθερο παιχνίδι και να ζωγραφίζουν. Επίσης, δεν υπάρχει φωτοτυπικό μηχάνημα, ούτε και ίντερνετ. Ακόμη, δεν υπάρχει ψυγείο και φούρνος μικροκυμάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των τροφίμων. »

Η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, επιτέλους θα αφουγκραστεί τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, ή θα συνεχίσει να αυτοθαυμάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθώντας να παραπλανήσει τους πολίτες, ότι Όλα βαίνουν καλώς…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου