Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

ΠΟΡΕΙΑ & ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΝΑΒΟΥ.

 

Πορεία και Έντονη Διαμαρτυρία απέναντι στη Διοίκηση του Δημήτρη Κάρναβου στην Καλλιθέα από τον Σύλλογο Υπάλληλων Δήμου Καλλιθέας.

 Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες του Δ. Καλλιθέας βρίσκονται σε συνεχόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις - συνελεύσεις για τις ελλείψεις προσωπικού από όλες τις υπηρεσίες (στους παιδικούς μόνο λείπουν 43 παιδαγωγοί), για την Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για την παροχή των ΜΑΠ και την διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.


Την ανεπάρκεια υποδομής και εξοπλισμού των δομών που μετατράπηκαν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Την έλλειψη αναλώσιμων υλικών απαραίτητων για την εύρυθμη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών


Όπως μας καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς πολλοί από αυτούς μετατράπηκαν σε  βρεφονηπιακούς σταθμούς με αποτέλεσμα η αναλογία που αντιστοιχεί στα βρέφη είναι διπλάσια από ότι στα νήπια (4-6 χρονών)

Δεν είναι όμως μόνο η έλλειψη παιδαγωγών. Είναι άλλο πράγμα να έχεις έναν παιδαγωγό να προσέχει και διαπαιδαγωγεί νήπια 4 – 6 χρονών και άλλο να έχει στην προσοχή του βρέφη.





Σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας:

Η Διοίκηση του κ. Δημήτρη Κάρναβου ζητά την συνδρομή της αστυνομίας και μας αντιμετωπίζει λες και είμαστε τρομοκράτες, για άλλη μια φορά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, απέναντι στους εργαζόμενους του Δήμου Καλλιθέας.

Και συνεχίζουν….

 Έγινε γενική συνέλευση και αποφασίστηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων, η παρέμβαση μας στο αποψινό ΔΣ(19:30) και νέα Γενική Συνέλευση αύριο πρωί. Ακολούθησε πορεία στις γειτονιές της Καλλιθέας και παράσταση στο γραφείο δημάρχου προκειμένου να κάνουμε γνωστό ότι το απόγευμα θα είμαστε όλοι στο Δημαρχείο Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου