Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Μπουγάς Τρύφων: Έχουν λόγο οι κομμουνιστές, αλλά όχι οι πατριώτες για την 28η Οκτωβρίου, Δήμαρχε;

Για μια ακόμα χρονιά η 28η Οκτωβρίου, δεν θα εορταστεί με τον τρόπο που θα άρμοζε στην περίσταση, στην πόλη της Καλλιθέας. Στην  πόλη του Συνταγματάρχη Δαβάκη, του Πλωτάρχη Ιατρίδη, κυβερνήτη του θρυλικού υποβρυχίου «Παπανικολής»,  η γιορτή πάλι στα βουβά.

Επειδή έτσι απαιτούν οι επίγονοι των συμμοριτών. Αυτών που ισχυρίζονταν πως η γενναία απόφαση των Ελλήνων και του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά να πουν  «όχι» στον Μουσολίνι, ήταν ιμπεριαλιστικός πόλεμος, όπως πάντοτε ισχυριζόταν το ΚΚΕ.

Οι κομμουνιστοσυμμορίτες-κατσαπλιάδες που δεν πολέμησαν ούτε τους Γερμανούς, αλλά το πρώτο τους μέλημα, ήταν πως θα εξοντώσουν τις υπόλοιπες δυνάμεις αντίστασης κατά της κατοχής, αποφασίζουν για το πώς θα γίνουν εορτασμοί στην Καλλιθέα. Για μια ακόμα φορά, ο  Δήμαρχος που είναι πλέον υποχείριο των κομμουνιστών και φροντίζει αποκλειστικά και μόνο για τις φιέστες και τις ανακαινίσεις των παράνομων κτιρίων του ΚΚΕ στην Καλλιθέα, απαγορεύει τις καταθέσεις στεφάνου στους Έλληνες πατριώτες, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των ΕΑΜοβούλγαρων Κομιτατζήδων

Οι Έλληνες πολέμησαν για την ελευθερία της Ελλάδος. Όπως και όλα τα Έθνη που πολέμησαν κατά των δυνάμεων του Άξονα, αγωνίστηκαν για την πατρίδα τους, τα εδάφη τους και τις οικογένειες τους και για καμία ιδεολογική προέλευση.  Ο μόνος ιδεολογικός πόλεμος που έκαναν οι Έλληνες ήταν με τους κομμουνιστοσυμμορίτες από το 1944 ως το 1949, όταν οι κατακτητές είχαν αποχωρήσει από την Ελλάδα. Για αυτό και στη συνείδηση του λαού, ο πόλεμος αυτός, δεν έχει μείνει ως εμφύλιος, αλλά ως συμμοριτοπόλεμος, αφού στις τάξεις των κομμουνιστών, δεν υπήρχαν μόνον Έλληνες, αλλά και μισθοφόροι από άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές της Καλλιθέας, θα είμαστε εδώ για να τα υπενθυμίζουμε όλα αυτά στον Δήμαρχο, που ξεχνάει ειδικά τελευταία από πού προέρχεται. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του παππού  του στον Μακρυγιάννη, με τα αλισβερίσια που έχει με τους απογόνους των κομμουνιστοσυμμοριτών. Δήμαρχε στους χαρίζουμε. Ο λαός της Καλλιθέας δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά. 



Μπουγάς Τρύφων

Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Επικεφαλής Εθνικιστικής Δημοτικής Παράταξης Καλλιθέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου