Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ (Μ.Α.Π.) ΑΠΟ ΤΟ 2020!!!

 


Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος με τα (ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ) εδώ και δυο χρόνια 2020 -2021,εμπαιζει τους εργαζόμενους του Δήμου και δεν τους έχει χορηγήσει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.), τα οποία είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των εργαζομένων στην εργασία τους.

Παρά τις πιέσεις των εργαζομένων προς τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο και την Διοίκηση του από τις αρχές του 2020, για να προχωρήσουν οι αναγκαίες διαδικασίες για την προμήθεια και τη χορήγηση των Μ.Α.Π. τίποτα δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να είναι εκτεθειμένοι σε όλους τους κινδύνους.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος είχε προφορικά συμφωνήσει και δεσμευτεί τους προηγούμενους μήνες  για την αποτίμηση και πληρωμή όσων Μ.Α.Π. δεν είχαν χορηγηθεί τα προηγούμενα έτη και την άμεση προμήθεια και χορήγηση των αντίστοιχων κατά το τρέχον έτος , δυστυχώς δεν υλοποίησε καμία από τις δεσμεύεις του.

Το αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλλιθέας (καθαριότητα, οδοκαθαρισμός, πράσινο κ.λπ.), να απέχουν από εργασίες που για την τέλεσή τους απαιτούνται Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) όπως εκ του νόμου προβλέπεται.

Και ενώ η πόλη εν μέσω πανδημίας, τώρα έχει και μεγάλο πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, 

η Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου το μόνο που ξέρει είναι να διοργανώνει φιέστες, εκδηλώσεις, εκπομπούλες παρωδία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απευθείας αναθέσεις….... 

και να υπόσχεται τα πάντα σε όλους !!!



Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου