Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

 

Με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό πραγματοποιήθηκε για  2η συνεχομένη χρονιά η εκδήλωση « ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ – ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ»,(ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ) που συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας,  το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και o Δήμος Καλλιθέας, με την συμμετοχή και  στήριξη του  Συλλόγου Πολιτισμού και Εθελοντισμού Ζωής Όραμα (ΠΕΖΟ)  και του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιθέας, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 από τις 18:00 έως και τις 12:00 το βράδυ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ και παρείχαν στο ενθουσιασμένο και πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε την αγορά της Καλλιθέας , πολλές και γενναιόδωρες προσφορές , μαζί με απρόσμενες αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις καθώς και  δροσιστικά και γευστικά κεράσματα .

Καθόλη τη διάρκεια του event τη σκυτάλη λάμβαναν εναλλάξ μουσικές σκηνές και μπάντες πνευστών, πάρτυ με dj’s, ξυλοπόδαρους και θεματικά ντυμένες κοπέλες, που μοίραζαν εντυπωσιακά μπαλόνια, facepainting, δίνοντας έτσι μια επιπλέον νότα διασκέδασης.

 

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν  η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας  αλλά και η ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών, οι οποίοι έκαναν  τα ψώνια τους διασκεδάζοντας .

 

Μια εκδήλωση που πλέον καθιερώνεται στην συνείδηση του κόσμου και γίνεται θεσμός στην πόλη.

 

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος της Καλλιθέας κος Δημήτρης Κάρναβος,ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κος Χατζηθεοδοσίου Γιάννης, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κος Νίκος Κογιουμτσήςκαι ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας κος Ανδρέας Αναστόπουλος.

 

 


Την  εκδήλωση μας, τίμησαν με την παρουσία τους,

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Κος Κάρναβος Δημήτρης ,

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κος Χατζηθεοδοσίου Γιάννης

Ο Α΄Αντιπρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κος Γρέτζελος Νίκος,

Ο Β΄Αντιπρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κος Κουγιουμτζής Νίκος,

Ο Πρόεδρος Δημ.Συμβουλίου Καλλιθέας ΚοςΕυσταθίου Κώστας,

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών θεμάτων και θεμάτων Δημοτικής Κατάστασης ΚοςΜπαρμπάκος Ευάγγελος,

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού  Παιδικής Αγωγής και Άθλησης ‘‘Γιάννης Γάλλος’’ και Εντεταλμένος Σύμβουλος Ανάπτυξης κος Κωστάκης Μανώλης ,

Η Αντιδήμαρχος ΚΕΠ Κα Κοσμίδου Ευσεβία,

Οκοιν. Σύμβουλος Γ’ κοινότητας ΚοςΤσίργιαλος Πέτρος,

Ο κοιν. Σύμβουλος Κος Δημητριάδης Κωνσταντίνος

Η Πρόεδρος του Παγγεραγωτικού Συλλόγου ΚαΖαφειρέλλη Άντα

Το ΔΣ του ΕΣΚ ευχαριστεί  όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και  τα καταστήματα της πόλης που την υποστήριξαν . Όλοι μαζί συμβάλουμε στην ανάδειξη της τοπικής αγοράς και της πόλης μας.

MEΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΛΗΛΩΣΗΣ ήταν όπως και το 2022 το ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ HONDOS CENTER Καλλιθέας.

Χορηγοί της εκδήλωσης επίσης ήταν:

LILIDROGERIE, PINKWOMAN, SANTE, ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΗΣΕΩΣ, OCCHIO, PASSAGGIO, ARISBEBE, ΣΟΒΟΛΟΣ, MAGCOFFEE&DRINKS, NUTS 4 COFFEE

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου