Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ: (La guerre de deux mondes) Είναι ο πόλεμος δύο κόσμων ανόητε !

 

Μπορεί για τους ισλαμόφιλους αριστερούς και για τους συστημικούς «παπαγάλους» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις ώρες στη Γαλλία, να αποτελούν μια εξέγερση λόγω της απώλειας ενός 17χρονου Γαλλοαλγερινού, αλλά η ωμή πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Αυτή η ένοπλη επίθεση και όχι εξέγερση, όπως θέλουν να παρουσιάσουν τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ, από τη στιγμή που στα χέρια όχι επαναστατών, αλλά στην ουσία ενός άτακτου ισλαμικού στρατού που έχει εισχωρήσει στην καρδιά της γαλλικής κοινωνίας, έχει περιέλθει οπλισμός της αστυνομίας, αποτελεί την πρόβα ή τα προεόρτια, μιας γενικευμένης επίθεσης που θα δεχτούν όσες χώρες της Ευρώπης, ήταν του δόγματος των «ανοικτών συνόρων» εδώ και δεκαετίες. Πρόκειται για μια καταφανέστατη ανταρσία στην καρδιά της Γαλλίας, ένας εσωτερικός πόλεμος που σύντομα θα κλιμακωθεί.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα ενός άλλου ψοφοδεξιού, αλλά στην πραγματικότητα θιασώτη του κέντρου και των ίσων αποστάσεων Μακρόν, που επέβαλλε στον Γάλλο την πολυπολιτσμικότητα και την πολυφυλετική κοινωνία. Σε μια κοινωνία που λόγω και της γλώσσας, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να ενσωματωθούν όλοι αυτοί που έχουν κουβαληθεί (και) στην Γαλλία, αφού οι περισσότεροι προέρχονται από χώρες που μαθαίνουν την γαλλική από μικρή ηλικία, αλλά ούτε αυτό είναι ένα εφόδιο αρκετό, για την ενσωμάτωσή τους. Γιατί οι λάθρο δεν έχουν εισβάλλει τόσο στη Γαλλία, όπως και σε καμία άλλη χώρα που της Ευρώπης, για να αφομοιωθούν, αλλά για να αντικαταστήσουν τον γηρασμένο και παρηκμασμένο ηλικιακά, ευρωπαϊκό πληθυσμό. Είναι τα φτηνά εργατικά χέρια, υπέρ των οποίων δήθεν φωνάζουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος, αριστεροί, χωρίς να μπορούν είτε να αποδεχτούν, είτε να κατανοήσουν, αν δεν έχουν όφελος, είναι πως αυτοί οι δήθεν καταπιεσμένοι, έρχονται για ν’ αντικαταστήσουν τον Ευρωπαίο εργάτη.

Από τη δεκαετία του 1990, οι ισλαμικές χώρες, προεξάρχουσας της Τουρκίας, εφαρμόζουν την τακτική της άοπλης απόβασης στην Ευρώπη, έχοντας πλουτίσει και φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο, να αλλοιώνουν σταθερά και μεθοδικά τις κοινωνίες. Και τώρα ο Μακρόν, αλλά και οι άλλοι νεοταξίτες πολιτικοί της ΕΕ που βλέπουν πως το φίδι του ισλαμισμού που οι ίδιοι προώθησαν και επέτρεψαν να εκκολαφθεί το αυγό του, είναι υποχρεωμένοι απέναντι στις κοινωνίες τους, να βγάλουν τα τανκς να επιβάλλουν την τάξη. Ο πόλεμος των δρόμων άρχισε, ένας εσωτερικός πόλεμος που τις επόμενες δεκαετίες και όσο ο πληθυσμός των λαθρομουσουλμάνων θα πολλαπλασιάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, θα κλιμακωθεί σε όλη την Ευρώπη.

Οι πολίτες των άλλων χωρών ξύπνησαν νωρίς. Οι Ιταλοί, οι Γάλλοι, πολλές σκανδιναβικές χώρες, πολλά από τα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ, ακόμα και οι Γερμανοί που πλέον στρέφονται προς τον εθνικισμό, χτίζουν την τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στην μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης.

 Είναι ξεκάθαρα στο μυαλό και στο χέρι του Έλληνα, να επιλέξει αν θέλει να ζήσει νέα σκλαβιά κάτω από τον μουσουλμανικό ζυγό ή αν θα ενωθεί με την Ευρώπη που αφυπνίστηκε από τον λήθαργο και στρέφεται κατά των τοποτηρητών ηγετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλει ανοικτά σύνορα, κανένα έθνος και μια πατρίδα για όλους.

ΤΡΥΦΩΝ ΜΠΟΥΓΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου