Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ..... ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ !!!

 

Η Καλλιθέα είναι σε πλήρη αποσύνθεση. Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν συζητάμε για το πως θα πάμε την πόλη μας στο επόμενο επίπεδο αλλά πως θα μπορέσουμε να την επαναφέρουμε στην κανονικότητα.

Βλέποντας τον απολογισμό  της τωρινής διοίκησης  είναι πασιφανές ότι η πρόοδος στην πόλη μας τα τελευταία 9 χρόνια έχει πάρει την κατιούσα.

Ένας απολογισμός  του κ. ΚΑΡΝΑΒΟΥ που δεν παρουσιάζει κανένα ουσιαστικό έργο σε πολιτιστικό  ευρωπαϊκό εξωραϊστικό επίπεδο.

Όπως ανέφερε η Κα Μαργαρίτη και σε μια παλιά της ομιλία, που μάλλον έχει ξεχάσει:

«Μέχρι αυτή τη στιγμή, η Διοίκηση του Δήμου δεν έχει κάνει γνωστό ποιοι είναι οι στόχοι και οι προθέσεις της, ποιος είναι ο σχεδιασμός της, ποιο είναι το όραμά της για την Πόλη μας. Εγκαινιάζει όλα τα έργα της προηγούμενης Διοίκησης, (ΠΕΑΝ- Παιδικός Σταθμός Μενελάου). Ξανά εγκαινιάζει τις παιδικές χαρές και τα Ιατρεία του Δήμου, συνεχίζει τα έργα και τα παραδίδει, όπως Γήπεδο Καλλιθέας και Κόκκινο Σχολείο.»

7 χρόνια αργότερα και με την ίδια στην διοίκηση, συνεχίζει αυτός ο παράλογος δημιουργικά ασαφής μη προγραμματισμένος προγραμματισμός.

Αναρωτιόμαστε όλοι έκπληκτοι βλέποντας τα τελευταία ατυχήματα που έχουν γίνει στον Δήμο, την πλήρη κατάλυση του συστήματος δημόσιας διοίκησης, από πεζοδρόμια που πρέπει πλέον να φτιάχνει ο ιδιώτης και κτίρια, δρόμους που καταρρέουν, έως και άπορους και φιλόπτωχα για τα οποία αδιαφορεί πλέον ο Κ. Κάρναβος.

Τόσες επιτυχίες που έβαλε στον απολογισμό του που τις βρήκε;

Υπάρχουν δυο απαντήσεις, ή ο Δήμαρχος  έγινε ο Dr Strange από τους Avenger, και έμαθε να ταξιδεύει σε παράλληλα σύμπαντα και μας παρουσιάζει μάλλον το έργο του από άλλο σύμπαν, ή πιστεύει ότι η Καλλιθέα θα πιστέψει ότι για λίγους κάδους , 1 κτίριο που πληρώνουμε όλοι και δεν αξιοποιούμε και τα σπασμένα πεζοδρόμια, φταίμε εμείς οι Πληβείοι που τολμάμε να τα χρησιμοποιούμε κιόλας.

 

Μπορεί αυτός ο απολογισμός να είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας, αλλά μετά από 9 χρόνια στον αυτόματο πιλότο ήρθε η ώρα να μην βασίζουμε το μέλλον μας σε χαρτορίχτρες και ταρώ κάρτες.

 

 


Αλέξανδρος Σαλτούτ

BA πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις

ΜΑ Μάρκετινγκ

ΜΑ ευρωπαϊκό δίκαιο

ΜΑ διπλωματία και διεθνείς σχέσεις

ΜPA Δημόσια διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου