Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Άλυτα τα Προβλήματα στην Σχολική Κοινότητα…

 

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, την οποία μπορείτε να δείτε ολόκληρη στο κανάλι του  Εποχές Channel Web TV στο YouTube, κυριάρχησε ως θέμα συζήτησης τα κτηριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.)

Στην συζήτηση τέθηκαν με έντονο τρόπο τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο του σχολείου. Τα οποία είναι, η αντικατάσταση της στέγης καθώς και ο διαχωρισμός των αιθουσών.

Αναφέρθηκαν στα προβλήματα του σχολείου και οι  εκπαιδευτικοί αλλά και ο σύλλογος γονέων του σχολείου (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.)

Τα προβλήματα του σχολείου τα έχω πει από την αρχή που ξεκίνησε το 2018, έχουν περάσει αντιδήμαρχοι, πολιτικοί, η  σχολική επιτροπή και όμως τα προβλήματα παραμένουν, όπως ανέφερε η Διευθύντρια του σχολείου κα. Κυριακοπούλου.

Και συνέχισε, κάνουμε υπέρβαση για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε.

Ενώ και οι δασκάλες που μίλησαν αναφέρθηκαν στην ακαταλληλότητα αλλά και την επικινδυνότητα του χώρου στο σχολείο.

 Και ο σύλλογος γονέων αναφέρθηκε, ότι από το 2019 είχε ενημερώσει τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, χωρίς βέβαια να έχει γίνει κάτι μέχρι σήμερα.

Και όπως αναφέρουν, διεκδικούμε για άλλη μία φορά ενωμένοι, γονείς και καθηγητές να στρέψουν το βλέμμα τους οι Δημοτικοί άρχοντες σε αυτό το ιδιαίτερο σχολείο και να βοηθήσουν τα παιδιά, να ζήσουν, και να δημιουργήσουν σε ένα πιο ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον.

Μέσα σε αυτό το κλίμα η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, αρκέστηκε σε υποσχέσεις και ότι ΘΑ γίνουν κάποιες παρεμβάσεις στα κτιριακά του σχολείου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Μέσα από αυτήν την συζήτηση, βγήκαν στην επιφάνεια τα προβλήματα που έχει η σχολική κοινότητα και που εδώ και Εννέα Χρόνια, η Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ, και που για όλα φταίνε οι άλλοι……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου