Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας: ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ !

 

Εικόνες που σοκάρουν στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, αποκάλυψε ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και νυν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής» κ. Κώστας Ασκούνης.



Σε ανακοίνωση του, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης, αναφέρει:


«  Όποιος έχει επισκεφθεί το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου μας, που με κόπο φτιάξαμε μαζί με το Θοδωρή Ψαλιδόπουλο, συναντά και σε αυτό το σημείο της πόλης την εγκατάλειψη της Διοίκησης Κάρναβου.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για ένα πρόβλημα που χρονίζει.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο εξοπλισμός του Θεάτρου έχει κλαπεί εδώ και 4 χρόνια. Αυτό έχει ως συνέπεια ο Δήμος να ενοικιάζει προβολείς, κ.ά. για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων ή θεατρικών παραστάσεων, με κόστος που κυμαίνεται κάθε φορά από 200 - 300€.

Μετρήστε πόσες εκδηλώσεις έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και κάντε τον πολλαπλασιασμό.

Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις των Δημοτικών Παρατάξεων προς τη Διοίκηση για τα προβλήματα αυτά, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη.

Το Δημοτικό Θέατρο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού της πόλης μας και η Δημοτική Αρχή οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών και στην εύρυθμη λειτουργία του. »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου