Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Τρύφων Μπουγάς ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο Τρύφων Μπουγάς θα είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αθηνών με τον Καμπούρη Φίλιππο Υπ. Περιφερειάρχης Αττικής με την ανεξάρτητη παράταξη «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ»

Όπως αναφέρει και ο κ. Καμπούρης Φίλιππος σε δημοσίευση του:

« Αγαπημένοι μου φίλοι θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 και την ίδρυση της ανεξάρτητης παράταξης «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ». Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε οριστικό τέλος στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της καταστροφικής διακυβέρνησης Πατούλη στην περιφέρεια Αττικής. Κατάντησαν την περιφέρεια να βρίσκεται λίγο πριν την χρεοκοπία, διαλυμένη και με τεράστια εγκλήματα κατά της καθημερινής ζωής των πολιτών. Φτάνει ως εδώ! Καλώ όλους εσάς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε τη μεγάλη «ΜΑΧΗ» για την Αττική που πραγματικά μας αξίζει. »

Όπως καταλαβαίνουμε αυτή είναι μια κίνηση στρατηγικής  για την Περιφέρεια, προκαλώντας την ένωση όλων των Πατριωτικών δυνάμεων που αναζητούν λύσεις στα προβλήματα, που βαραίνουν καθημερινά την κοινωνία.

Ήταν φυσικό ότι δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την ΜΑΧΗ ο γνωστός σε όλους στο Νότιο Τομέα Αθηνών, κ. Τρύφωνας Μπουγάς.

Ο Τρύφων Μπουγάς είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, διότι έχει μακρά  συνεχή πορεία 30 ετών ως αιρετός στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Από το 1994 εκλέγεται Δημοτικός σύμβουλος  μέχρι και σήμερα τόσο στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου  αλλά και στο Δήμο Καλλιθέας , ενώ  το 2002 διετέλεσε και Αντιδήμαρχος οικονομικών στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Μετά από περίπου δύο χρόνια θητείας παραιτήθηκε από το αξίωμά του, αποδεικνύοντας ότι είναι άνθρωπος αρχών και όχι της καρέκλας, μια σπάνια περίπτωση για τα ελληνικά δεδομένα.

Για τον Τρυφώνα Μπουγά η εκτίμηση όλων είναι, τόσο ο χαρακτήρας όσο και οι εμπειρίες του συνθέτουν μια εξαιρετική και χρήσιμη υποψηφιότητα για τον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου