Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

ΒΟΜΒΑ!!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος σχηματισμός Δημοτικής Παράταξης ετοιμάζεται στην Καλλιθέα, που όπως φάνηκε και στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες,  υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων, που δεν θέλουν να ψηφίσουν ούτε τον νυν Δήμαρχο Καλλιθέας  κ. Δημήτρη Κάρναβο, αλλά και ούτε τον πρώην και ξανά υποψήφιο Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη.

Δεν είναι μόνο ο καύσωνας που έχει ανεβάσει την θερμοκρασία στην Καλλιθέα είναι και οι διεργασίες και οι πολιτικές συζητήσεις γύρω από τα Δημοτικά Θέματα που έχουν ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο.

Από την μεριά του Επικεφαλή της Παράταξης, έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα αλλά ένα είναι το επικρατέστερο, μετά και την άρνηση να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια, τόσο της παράταξης του Κώστα Ασκούνη όσο και της παράταξη του Δημήτρη Κάρναβου.  

Ο εν λόγο Επικεφαλής της νέας Δημοτικής Παράταξης στο βιογραφικό του αναφέρει ότι:  ήταν Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3 ΕΠΑΛ της Σιβιτανιδείου σχολής  2009-2012, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος το 2014, Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών τον Ιανουάριο του 2015 και τον Σεπτέμβριο του 2015, και  ασχολείται με τα κοινά της πόλης δεκαετίες , πολιτικά εντάσσεται στον χώρο της Δεξιάς και της κεντροδεξιάς  και δηλώνει Πατριώτης.

Το θέμα είναι ότι θα προκαλέσει πονοκέφαλο, τόσο στον Δημήτρη Κάρναβο που ως επί το πλείστον κινείται στον χώρο της Δεξιάς, αλλά και στον Κώστα Ασκουνη που προσπαθεί να προσχωρήσει σε ψηφοφόρους από τον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Μπροστά μας έχουμε αρκετές ημέρες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31 Αυγούστου 2023 για να δούμε όλο αυτό το εγχείρημα να γίνεται πραγματικότητα.

Οι Εποχές Αλλάζουν και κάποιοι, μάλλον δεν το έχουν καταλάβει…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου