Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο Χίτλερ ζούσε ως το 1984 και οι Αμερικανοί απήγαγαν το “δεξί του χέρι”

Η αποκάλυψη του γερμανικού ZDF σοκάρει και δίνει ταυτόχρονα νέα τροφή στους συνωμοσιολόγους όλου του κόσμου. Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο ένα κορυφαίο στέλεχος του ναζιστικούκράτους της Γερμανίας όχι απλά δεν πέθανε το 1945 όπως επισήμως είχε λεχθεί αλλά φυγαδεύτηκε στις ΗΠΑ όπου ανακρίθηκε για να αποκαλύψει τα μυστικά των οπλικώνσυστημάτων των Γερμανών.Ο λόγος για τον Χανς Κάμλερ των SS. Επρόκειτο για έναν πολιτικό μηχανικό κατ' επάγγελμα στον οποίο αποδίδεται ο σχεδιασμός των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Ναζί.

Ο Κάμλερ ανέβηκε πολύ ψηλά στην ιεραρχία και έγινε δεξί χέρι του Χίτλερ. Μάλιστα προς το τέλος του πολέμου ήταν ο επικεφαλής του προγράμματος των φοβερών V2 , των πυραύλων που ισοπέδωσαν το Λονδίνο.
Αμέσως μετά τον πόλεμο επισήμως είχε διαρρεύσει ότι ο Κάμλερ είχε αυτοκτονήσει στην Πράγα το 1945.
Τώρα αποκαλύπτεται ότι μόνο δεν είχε αυτοκτονήσει αλλά ότι με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχε μεταβεί στις ΗΠΑ.
Προφανώς επρόκειτο για σύλληψη και μεταφορά του με σκοπό την αποκάλυψη μυστικών του οπλοστασίου των Ναζί στους Αμερικανούς.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Κάμλερ ανακρίθηκε επί δύο χρόνια για τον σκοπό αυτό. Μάλιστα σύμφωνα με το Γερμανικό δίκτυο ο Κάμλερ ανακρίθηκε από τον συνεργάτη του τότε προέδρου των ΗΠΑ Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, Ντόναλντ Ρίτσαρτνσον, ο γιος του οποίου είπε στο γερμανικό δίκτυο ότι ο πατέρας του ανέκρινε τον συνεργάτη του Χίτλερ.
Οι αποκαλύψεις αυτές ωστόσο έδωσαν νέα ώθηση στα σενάρια για τον θάνατο του Χίτλερ. Θυμίζουμε ότι επισήμως ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του στο Βερολίνο λίγο πριν την είσοδο των Σοβιετικών στρατευμάτων. Το πτώμα του απανθρακώθηκε σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι το τμήμα του κρανίου που επί μισό αιώνα διατηρούσαν σε απόρρητο αρχείο οι Σοβιετικοί δεν ανήκε σε εκείνον, αλλά πιθανότατα σε κάποια γυναίκα.

Κάπως έτσι δεν υπάρχουν στοιχεία για το που βρίσκεται το πτώμα του Α. Χίτλερ και οι συνωμοσιολόγοι με βάση τη θεωρία ότι χωρίς πτώμα κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι υπάρχει και θάνατος πιστεύουν ότι ο αρχηγός των Ναζί κατάφερε να διαφύγει στη Λατινική Αμερική όπου και ζούσε μέχρι το 1984...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου