Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Τι Έγινε πάμε για εκλογές ;;; Τσίπρας: δεν υπάρχει φέτος χρόνος για μπάνια είναι προεκλογικό το καλοκαίρι!

Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω από τις θέσεις μας πλησιάζοντας στην εξουσία όπως ελπίζουν οι αντίπαλοί μας είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Κ.Ο. του κόμματοςΔεν υπάρχει φέτος χρόνος για μπάνια είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος ο Α. Τσίπρας χαρακτηρίζοντας προεκλογικό το φετινό καλοκαίρι προβλέποντας ότι είτε θα υπάρξουν νέα μέτρα είτε νέα κυβέρνηση που θα αναλάβει τις τύχες της χώρας

Ο Α. Τσίπρας καυτηρίασε τις επιλογές του Α. Σαμαρά μιλώντας για φωνακλάδες τηλεπαραθύρων και τοξικό ΠΑΣΟΚ που έλαβε θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
Αμέσως μετά την εκλογική νίκη, είπε ο Α. Τσίπρας ο ΣΥΡΙΖΑ επεσίμανε ότι δεν θα ανεχθεί την διαρκή συνταγματική εκτροπή με επιλογές που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην επερχόμενη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαμηνύσαμε στον Α. Σαμαρά ότι δεν πρέπει με τις επιλογές του τις επόμενες κυβερνήσεις.
Με την επιλογή Στουρνάρα ο κ. Σαμαράς, είπε ο κ. Τσίπρας, επιλέγει τη σύγκρουση. Επιλέγει τον εκλεκτό του Βερολίνου για να εμποδίσει τις διαπραγματευτικές δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές.
Οι δικές μας δυνατότητες δεν θα πηγάζουν από τη στήριξη των συμφερόντων ή τις καλές σχέσεις με το Βερολίνο αλλά από τη στήριξη του λαού μας, είπε ο Α. Τσίπρας.
Παρακολουθούμε ένα σίριαλ βγαλμένο από τα παλιά, ένα σαφάρι εξαγοράς συνειδήσεων και ψήφων με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για να κρατηθεί η κυβέρνηση στην εξουσία, τόνισε ο Α. Τσίπρας, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει άπραγος να παρακολουθεί τη συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής για τον λαό.
Δεν θέλουν να μειώσουν το χρέος αλλά να κάνουν το χρέος τους απέναντι στα ξένα συμφέροντα που θέλουν να καταστήσουν την Ελλάδα παλλακίδα των ξένων συμφερόντων, είπε ο Α. Τσίπρας τονίζοντας ότι την δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ να παρακολουθήσει όλα αυτά άπραγος. Τα αδιέξοδα αυτής της πολιτικής τα βλέπουν όλοι, ακόμη και οι μετριοπαθείς συντηρητικοί στην Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η φωνή της Ελλάδας που απαιτεί και δεν επαιτεί, είπε ο Τσίπρας.
Είμαστε αποφασισμένοι να ανταποκριθούμε στη λαϊκή εντολή για να ηγηθούμε μιας πλατιάς συμμαχίας που θα κερδίσει την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές τόνισε ο Α. Τσίπρας περιγράφοντας τις δύο σταθερές μέσα στις οποίες πρέπει να κινηθεί το κόμμα. Πρέπει να είμαστε αταλάντευτοι ως προς το πρόγραμμα και τις θέσεις μας, αλλά ανοιχτοί απέναντι στους νέους ανθρώπους, την κοινωνία τα ρεύματα και όλες τις τάσεις αλλά σε νέες συμμαχίες.

Ο Α. Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Μανώλη Γλέζο ευχαριστώντας παράλληλα όλους εκείνους που έδωσαν τη μάχη στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου