Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Με «γαμήλιες λιμουζίνες» πάνε στο γάμο τους οι ρωσίδες νύφες!

Σαν άλλες Σταχτοπούτες, βγαλμένες μέσα από τα παραμύθια, οι νεαρές νύφες στη Ρωσία κάνουν τη διαφορά, καταφθάνοντας στην εκκλησία τη... μεγάλη μέρα με αστραφτερές λιμουζίνες, ειδικά διαμορφωμένες γι' αυτές.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων Chrysler κατασκεύασε το 2000 το μοντέλο PT Cruiser που κάνει θραύση στη Ρωσία, αφού είναι έτσι διαμορφωμένο για να κάνει την ημέρα του γάμου για τις σύγχρονες Ρωσίδες νύφες πραγματικά αξέχαστη!

Το μοντέλο PT Cruiser μοιάζει με άμαξα άλλων εποχών, φέρει λάμπες που κρέμονται στο μπροστινό και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, διαθέτει δερμάτινα καθίσματα στο εσωτερικό του, φωτισμό νέον, τεράστιες πόρτες για να κάνουν την έξοδο της νύφης από το αυτοκίνητο θεαματική και...ένα μπαρ για ένα ποτάκι πριν το μυστήριο του γάμου!

Οι «γαμήλιες λιμουζίνες» δεν θα μπορούσαν βέβαια να μην είναι διακοσμημένες εξωτερικά με ανάγλυφα λουλούδια για να ταιριάζουν με την ανθοδέσμη της νύφης, ενώ στην επιφάνειά τους είναι χαραγμένο το λογότυπο «αποκλειστική λιμουζίνα», ίσως για να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, παρότι η εξαιρετική πολυτέλεια που διαθέτουν δεν τα κάνει να περνούν απαρατήρητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου