Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;

Ο Λόγος βέβαια για τον πολυμήχανο Δήμαρχο Καλλιθέας που εδω και εκεί τον βρίσκεις, αλλά δεν τον είδαμε στην πρόσφατη επίσκεψη της κα Δούρου να είναι.

Τουλάχιστον έστω σε κάποια φωτογραφία (ξέρουμε ήταν εκεί) αλλά του είχαν πει να μην...., ούτε ζωγραφιστός να είναι στην σύσκεψη αυτή με την κα Δούρου.

Βλέπετε ,Δούρου ακούει ο  Πατούλης και τρελαίνετε, όχι τώρα να είναι εκεί και ο αγαπημένος του Δήμαρχος ,αυτό πάει πολύ.

Έλα μου όμως που ο Δήμαρχος τα ξέρει καλά αυτά τα κόλπα και σου λέει, δεν γίνεται να μην είμαι εκεί , αλλά θα πω σε όλους (παιδιά όχι φωτογραφίες  με εμένα μέσα), μην πάθει και τίποτα ο μεγάλος έτσι......

Αλλά μην αγχώνεσαι Δήμαρχε, έχουμε εμείς από το αρχείο μας (έτσι βρε για την αλητεία που λένε) από το 2018 για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.....

Όσο για το θέμα του παραλιακού μετώπου απαιτείται η άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και φυσικά η παρουσία σε αυτό, του Περιφερειάρχη κ. Πατούλη εξηγώντας πια είναι τα άμεσα σχέδια του για την ολοκλήρωση του έργου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου