Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Τρύφωνας Μπουγάς «Είναι θρασύτατη και κατάπτυστη η απόφαση να λειτουργήσει η Αγία Σοφία ως τζαμί»



Με μεγάλο ενθουσιασμό από τους παρευρισκόμενους, έγινε δεκτός ο κ.Τρύφωνας Μπουγάς στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας του Ταύρου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΕΛΛΗΝΕΣ για την Καλλιθέα» κ. Τρύφωνας Μπουγάς με την παρουσία του στην Θεία Λειτουργία της Κυριακής θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους ,και μεταξύ άλλων είπε:

« Είναι θρασύτατη και κατάπτυστη  η απόφαση του δικαστηρίου των γειτόνων, να λειτουργήσει η Αγία Σοφία ως τζαμί, και θα πρέπει στους  δύσκολους καιρούς που περνά η Πατρίδα μας να υπάρχει η ένωση και δυναμική παρουσία όλων των Ελλήνων.»

 Ο κόσμος επιφύλαξε θερμή υποδοχή στον κ.Τρύφωνα Μπουγά, ο οποίος είναι γνώριμος σε αυτούς, για τις δυναμικές παρεμβάσεις σε κάθε εκδήλωση του πατριωτικού χώρου, καθώς δοκιμάζεται εκλογικά και δραστηριοποιείται πολιτικά στην Β3' Εκλογική Περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών.

 Μια θερμή υποδοχή που αναδεικνύει πως και οι πολίτες του Ταύρου, αγκαλιάζουν με ικανοποίηση και ανακούφιση το νέο κίνημα στον πατριωτικό χώρο και πυκνώνουν τις γραμμές του κόμματος του κ. Ηλία Κασιδιάρη,« Έλληνες για την Πατρίδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου