Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι & υπάλληλοι στον Ανακριτή

Οι εκλογές αποτελούν το δημοκρατικότερο μέσο αντιπροσώπευσης και σύστασης αντιπροσωπευτικών σωμάτων σε κάθε είδους βαθμίδα κοινωνικής ομαδοποίησης

Έχει να κάνει με το Δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών στην ελεύθερη βούληση της ψήφου, άρα όταν με βίαιο τρόπο κάποιοι προσπάθησαν να το ανατρέψουν, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσουν ως προς την διεξαγωγή τους  οι τοπικές εκλογές στον Δήμο μας, αυτό είναι ποινικό αδίκημα.

Για να θυμηθούμε, ήταν λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 που (ανεγκέφαλοι) κατέστρεψαν όλα τα ψηφοδέλτια  της τότε Δημοτικής παράταξης « Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσουν ως προς την διεξαγωγή τους  οι τοπικές εκλογές στον Δήμο μας.

Ένα χρόνο μετά δεν έχει υπάρξει καμιά κίνηση ούτε καν Ε.Δ.Ε. ως προς την διαφάνεια και την τιμωρία των ενόχων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, αποτέλεσμα αυτών είναι τώρα οι Δικαστικές Αρχές, να καλούν τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους,  αλλά και 49 Υπαλλήλους του Δήμου Καλλιθέας να προσέλθουν, σχετικά με την ποινική υπόθεση της καταστροφής ψηφοδελτίων δημοτικής παράταξης στην  Καλλιθέα.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΕΛΛΗΝΕΣ για την Καλλιθέα» & Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας  κ. Τρύφων Μπουγάς μας είπε το εξής:

«Αυτοί που προέβησαν σε αυτές τις ενέργειες θεωρούν επαναστατική πράξη την ταλαιπωρία τόσων υπαλλήλων του Δήμου να σέρνονται στις δικαστικές αίθουσες ;»


Εύλογο το ερώτημα το οποίο θα το δούμε να εξελίσσετε στις αίθουσες των Δικαστηρίων και κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί οι (ανεγκέφαλοι), ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου