Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Η (οπτική γωνία) του Δημάρχου για την πόλη, σε μια φωτογραφία!

 

Διαβάσαμε στην προσωπική σελίδα του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου στα social media,  για τις ταΐστρες που έβαλε για τα αδέσποτα στην πόλη, και στην συγκεκριμένη ανάρτηση είχε και φωτογραφία που έδειχνε μια ταΐστρα από τις πολλές που τοποθέτησε .

Από την φωτογραφία βλέπουμε την ταΐστρα να είναι τοποθετημένη σε έναν απαράδεκτο περιβάλλοντα χώρο γύρω από αυτήν. Δεν σκέφτηκαν ότι θα έπρεπε πρώτα να καθαρίσουν τον περιβάλλοντα χώρο, γύρω από το σημείο που θα τοποθετούσαν τα συγκεκριμένα δοχεία;

Και φυσικά μας έβαλε σε σκέψεις, 16 ταΐστρες τοποθέτησε ήδη ο Δήμαρχος σε διάφορα σημεία της πόλης όπως μας λέει, δεν είχε κάποια φωτογραφία καλύτερη και πιο (καθαρή) από αυτά τα σημεία έτσι ώστε να αναδείξει το συγκεκριμένο έργο του;

Δεν έρχομαι να πω για τις ταΐστρες που καλά έκανες και έβαλες αξιότιμε Δήμαρχε, αλλά δεν σκέφτηκες ότι είναι σαν να βάζεις ένα πιάτο φαγητό για αυτές τις αθώες ψυχές,  μέσα σε χώματα και ακαθαρσίες.

Και για να βάζεις αυτή την (απαράδεκτη) φωτογραφία  με το τόσο έπαρση και απροβλημάτιστα, σημαίνει ότι η (οπτική σου γωνία) για την πόλη, μάλλον είναι αυτή.

Και τελικά εάν είναι να κάνετε ένα έργο, τουλάχιστον κάντε το με σεβασμό και αγάπη για την πόλη, και όχι με γνώμονα το (υπηρεσιακό) καθήκον και μόνο.


Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου