Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΣΟΚ!!! Ο ΕΦΕΤ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες, μιας ακόμη περίεργης κατάστασης στον Δήμο Καλλιθέας από την μεριά της Διοίκησης.

Την εμμονή της στον ίδιο προμηθευτή, για την προμήθεια των τροφίμων για τις ημέρες των Εορτών, για τις άπορες οικογένειες του Δήμου Καλλιθέας.



Μόνο που τώρα, από τις τελευταίες αποκαλύψεις που έρχονται στην δημοσιότητα, η ίδια εταιρεία μοίρασε στην Σαλαμίνα ακατάλληλα τρόφιμα . Πράγματι, επιστράφηκαν περίπου 200 κιλά κρέατος τα οποία στις 2 Μαρτίου έλεγξε κλιμάκιο του ΕΦΕΤ που επισκέφθηκε το νησί. Σύμφωνα με τους ελεγκτές, ολόκληρη η ποσότητα του κρέατος  (αν και βρισκόταν στην κατάψυξη)  παρουσίαζε «αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτήρων τους (έντονη δυσοσμία και αλλοίωση χρώματος)», ενώ μετά από εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε μεγάλος αριθμός «εντεροβακτηριοειδών βακτηριδίων» που το καθιστούν ως «μη ασφαλές – ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση»…

Μετά  από αυτές τις αποκαλύψεις, άμεση ήταν η αντίδραση στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής από την αντιπολίτευση, από την δημοτική παράταξη «Προοπτική Ζωής» Κώστας Ασκούνης που έθεσε το ζήτημα των ακατάλληλων τροφίμων, καθώς και τον προβληματισμό που προκαλεί η εμμονή της Διοίκησης για συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία. 

Αντιδράσεις όμως υπήρξαν και από την δημοτική παράταξη «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, που έθεσε τους ίδιους προβληματισμούς.

Όπως είναι φυσικό, στην εμμονή του Δημάρχου Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβου για την εν λόγω εταιρεία, αλλά και για τον τρόπο διανομής των τροφίμων στους δικαιούχους, εύλογα είναι αρκετά ερωτήματα;

Πως είναι δυνατόν ο ΕΦΕΤ να στέλνει την εταιρεία στην Δικαιοσύνη για τα «Σάπια κρέατα, Επικίνδυνα για τη Δημόσια Υγεία» και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος (να θέλει) να συνεργαστεί μαζί τους.

Για ποσό ακόμα θα διασύρονται οι δικαιούχοι (άπορες οικογένειες) σε κοινή θεά, ακόμα και με την κατ οίκον παράδοση των προϊόντων, δεν παύει να μην γνωστοποιείτε η ταυτότητα τους.


Για ποσό ακόμα θα χρησιμοποιείτε αυτήν την τακτική καταπατώντας κάθε ίχνος, Διακριτικότητας, Αξιοπρέπειας, Σεβασμού, στις άπορες οικογένειες του Δήμου Καλλιθέας.

Πόσο πιο Διακριτικό και ανώδυνο θα ήταν, να δίνεται το βοήθημα είτε σε μορφή δωροεπιταγών ή κουπονιών, έτσι ώστε οι δικαιούχοι με αξιοπρέπεια  και με διαφορετική ψυχολογία, να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι από τα καταστήματα της πόλης.

 

 

Επιτέλους Σεβαστείτε τους Ανθρώπους

που η ζωή τους φέρθηκε τόσο σκληρά.



Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου