Κυριακή 25 Απριλίου 2021

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ! «ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ,ΤΑ PLEXIGLASS, & ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ»


Σε καταγγελίες σχετικά με τις προμήθειες για τα Πλεξιγκλάς, αλλά και για τον ανθοστολισμό του  κοιμητηρίου, έχει προχωρήσει η αντιπολίτευση του Δήμου Καλλιθέας.

Όπως αναφέρει σχετικά σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη «Προοπτική Ζωής» Κώστας Ασκούνης.

«Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Νεκροταφείου προτίμησε να ακυρώσει δύο διαγωνισμούς που αφορούσαν την τοποθέτηση προστατευτικών μέσων στα γραφεία των εργαζομένων, τα γνωστά PLEXIGLASS, και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά τους μόνο και μόνο, γιατί ο κολλητός τους προμηθευτής δεν πήρε την δουλειά.

Το εξωφρενικό όσο και απαράδεκτο αυτό γεγονός έγινε δύο φορές, τον Μάιο του 2020 και τον Φεβρουάριο του 2021, που ακύρωσαν τις προμήθειες, γιατί ο δικός τους ήταν ακριβότερος από τον μειοδότη.»

 Και ενώ ο διαγωνισμός για την προμήθεια ακυρώνεται το Φεβρουάριο του 2021, τον Μάρτιο βλέπουμε σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετήσεις (πλεξιγκλάς) προστατευτικών μέσων στα γραφεία των εργαζομένων σε αρκετές υπηρεσίες του Δήμου Καλλιθέας.

 Συγκεκριμένα, ο Καλλιθεάτης επιχειρηματίας γνωστός στην κατασκευή πλεξιγκλάς, αλλά και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας το 2014 κ.Κωνσταντίνος Γρίβας, να δημοσιεύει φωτογραφίες από την τοποθέτηση προστατευτικών μέσων στα γραφεία των εργαζομένων (πλεξιγκλάς), σε διάφορες υπηρεσίες του Δήμου Καλλιθέας όπως:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, Κ.Ε.Π Δήμου Καλλιθέας, Δημοτολόγιο Δήμου Καλλιθέας, Δημοτικά Ιατρεία Καλλιθέας.

 






 

Εύλογα τα ερωτήματα, που συνεπαίρνουν όλους μας σχετικά με τους δυο Διαγωνισμούς, για την προμήθεια των προστατευτικών (πλεξιγκλάς) στα γραφεία των εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας.

Ποιος ήταν ο κολλητός στον οποίο αναφέρεται η αντιπολίτευση;

Ποιος ήταν ο μειοδότης που ήταν φθηνότερος από τον κολλητό;

Θα προχωρήσουν και σε άλλο διαγωνισμό, ή θα πάνε....ή πήγαν, με μικρότερες προμήθειες ώστε να προχωρήσουν σε απευθείας αναθέσεις;

Τελικά, ο κολλητός της Διοίκησης με τα πλεξιγκλάς, όπως καταγγέλλει και η αντιπολίτευση, δεν την πήρε την δουλειά.... ή.... μήπως την πήρε;

 

Στο ίδιο έργο θεατές και στον ανθοστολισμό του Κοιμητηρίου, τον οποίο έδωσαν με απευθείας ανάθεση σε ημέτερο προμηθευτή.

Ναι αυτόν, που είχε απειλήσει τους εργαζόμενους του Δήμου Καλλιθέας και που (έσκιζαν τα ιμάτια τους και έβαζαν τα στήθια τους μπροστά) η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, ότι δεν θα ξαναπάρει καμία προμήθεια από τον Δήμο, τον Ιουνίου του 2020 στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το οποίο και είχε αποφασίσει Ομόφωνα, τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου προμηθευτή, από οποιαδήποτε διαδικασία του Δήμου.

 

Τελικά σαν Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας,  

έχετε καταπατήσει κάθε Έννοια Ηθικής.



Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporte



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου