Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ερχεται ο χειμώνας: Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα


Με κρύο καιρό υποδεχόμαστε το σαββατοκύριακο, αφού σήμερα Παρασκευή, προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας, ενώ νεφώσεις και τοπικές βροχές θα αναπτυχθούν σε όλη τη χώρα, με ισχυρές καταιγίδες τις πρωϊνές ώρες στα ανατολικά και ανέμους μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική στερεά και την Εύβοια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που κατά τόπους τις πρωινές ώρες θα είναι ισχυρά κυρίως στα νότια, βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου