Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Παντρεύτηκε στον Σκορπιό η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε την Τετάρτη σε μία σεμνή τελετή, με λιγοστούς αλλά εκλεκτούς καλεσμένους στον Σκορπιό, η κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.
Ο θρησκευτικός γάμος της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα με τον Χουάν Σαρτόρι τελέστηκε στη μικρή εκκλησία της Παναγίτσας στο νησί, ενώ το κρουαζιερόπλοιο O’MEGA φιλοξένησε τους περίπου 50 καλεσμένους των οικογενειών Ριμπολόβλεφ και Σαρτόρι .

Το μυστήριο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα τελούσαν ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλος και ο Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας, Μάρκος, που είναι στενός φίλος του Ρώσου μεγιστάνα.Tο ζευγάρι παντρεύτηκε και με πολιτικό γάμο στις 14 Οκτωβρίου στην Γενεύη, αλλά πιστό στις παραδόσεις των οικογενειών θέλησε να κάνει και θρησκευτικό γάμο.
Σύμφωνα με δηλώσεις των κατοίκων της Λευκάδας, το Νυδρί «βούλιαξε» από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, αν και δεν διέρρευσαν φωτογραφίες από το μυστήριο.
Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Σκορπιό ήταν δρακόντεια, με τον καιρό πάντως να μην είναι σύμμαχος των νεόνυμφων, αφού βροχοπτώσεις ξέσπασαν στην περιοχή από το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο γάμος της δισεκατομμυριούχου Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα επανέφερε στη μνήμη των ντόπιων τον γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος πριν από 47χρόνια στις, 20 Οκτωβρίου, είχε παντρευτεί την Τζάκι Κένεντι στον Σκορπιό.

Ο μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ αγόρασε το νησί πριν από 2,5 χρόνια από την Αθηνά Ωνάση, αντί περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου