Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Έρχονται κρούσματα στα Σχολεία;


 Στόχος τώρα οι νέοι και τα παιδιά;

Μέχρι τώρα, παρά τις «φιλότιμες προσπάθειες» των πάσης φύσεως φερέφωνων του ιού SARS-COV-2 (COVID-19 είναι η ασθένεια που προκαλεί), οι νέοι και τα παιδιά δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό! Προφανώς αυτό σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος ιός δεν είναι τόσο μεταδοτικός, όσο κάποιοι πιθανόν θα ήθελαν, και παρουσιάζει μικρή έως ελάχιστη επιρροή στις μικρές ηλικίες.

Επιπλέον, όλο το καλοκαίρι, παρά την αύξηση των κρουσμάτων (που παρουσιάστηκε έντεχνα με τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό των αμφίβολων τεστ), είχαμε ελάχιστους θανάτους και όσοι «παρουσιάστηκαν» από τους κρατικούς υπευθύνους, ήσαν υπερήλικες (μέχρι και πάνω από 100 χρονών) με υποκείμενα μάλιστα νοσήματα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πέθαναν «υποχρεωτικά» από κορωνοϊό, απλά είχαν και τον κορωνοϊό (βλ. σχετική παλαιότερη δήλωση λοιμωξιολόγου Τσιόδρα).

Το αφήγημα επομένωςτης πανδημίας του «φονικού» κορωνοϊού, πάνω στο οποίο βασίζεται η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, ο παγκόσμιος έλεγχος του πληθυσμού και η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, διατρέχει ένα τεράστιο κίνδυνο, δηλ. να καταρρεύσει, αφού ο ιός δεν είναι φονικός!

Η κυβέρνηση όμως, όπως και άλλες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, πρέπει να διατηρήσει τη φυσιογνωμία της λεγόμενης πανδημίας σε υψηλά επίπεδακαινα αιτιολογήσει όλες τις καταστροφικές συνέπειες που είχε το lockdown.

Ποιος λοιπόν θα δώσει συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση γιανα δικαιολογήσει όλα τα αδικαιολόγητα, δηλ. την οικονομική καταστροφή, την φτωχοποίηση του λαού, την κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, τις επερχόμενες μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις παραχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας, τις συνεχείς υποχωρήσεις στην Τουρκία, την συνεχιζόμενη λαθρομετανάστευση και την μόνιμη  εγκατάσταση των παρανόμων εισβολέων στην Ελλάδα;

Αυτός που θα δικαιολογήσει τα πάντα είναι μόνον ο φονικός κορωνοϊός μετα πολλά κρούσματα και τους πιθανούς θανάτους.

Έτσι, όπως διαφαίνεται, μάλλον σχεδιάζεται αύξηση των κρουσμάτων και βίαιη ανατροπή της ανοσίας των νέων!

Το φθινόπωρο, ούτως ή άλλως, είναι εποχή των ιώσεων και κυρίως στα Σχολεία. Έτσι, αναμένεται κάθε μορφή ίωσης να παρουσιάζεται ως κρούσμα κορωνοϊού, αφού τα υπάρχοντα τεστ, που αποδείχθηκε ότι είναι ευρέως φάσματος,θα βγαίνουν θετικά. Αυτό πιθανόν να έχειτραγικά αποτελέσματαγια τα παιδιά, σύμφωνα και με τον νόμο που ψήφισαν για απομόνωση των κρουσμάτων από τις οικογένειές τους, χωρίς την συγκατάθεση αυτών!

Τελικά γιατί ανοίγουν τα Σχολεία;

Εάν ο κορωνοϊός είναι τόσο μεταδοτικός και θανατηφόρος, όσο τον παρουσιάζουν οι κρατικοί υπεύθυνοι και τα ΜΜΕ, τότε γιατί ανοίγουν τα Σχολεία; Μήπως αυτό αποτελεί εγκληματική ενέργεια από πρόθεση;

Δεν ξέρω τι μπορεί να κυοφορείται στα νοσηρά μυαλά των κρατικών ιθυνόντων, αλλά να προσέξουν καλά.Εάν θέλουν να δείξουν στα ξένα αφεντικά ότι εκτελούν τις εντολές τους, ας το κάνουν για τον εαυτό τους, φορώντας τα μάσκα/φίμωτρο που αποτελεί σήμα κατατεθέν και ένδειξη υπακοής. Να αφήσουν τα παιδιά ήσυχα! Όπως μέσα στην υποτιθέμενη έξαρση του κορωνοϊού, στις 1 Ιουνίου, άνοιξαν τα Σχολεία χωρίς πρόβλημα, και όπως γίνεται ήδη στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, έτσι και τώρα να ανοίξουν και στην Ελλάδα χωρίς φίμωτρα στα παιδιά!

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη πρέπει να καταλάβει ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση  που ονειρεύεται δεν θα γίνει πράξη! Τα δε ντόπια φερέφωνά της να το βάλλουν καλά στο μυαλό τους ότι δεν θα πετύχουν, διότι ο λαός ξύπνησε και παίρνει πλέον την τύχη του στα χέρια του!

Αναπνέω ελεύθερα!!!



Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης                                   ΕπίτιμοςΑ’ΥπαρχηγόςΓΕΣ                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου