Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΠΟΥΓΑΣ Τρύφων: Με αποκλειστική ευθύνη του δημάρχου στις κόκκινες περιοχές του κορωνοϊου η Καλλιθέα.Για να δούμε τι μπορεί να μας πει ο κ. Κάρναβος;  Τι μπορεί ν’ απαντήσει κοιτάζοντας στα μάτια τον Καλλιθεάτη;  Θα μας πει άραγε πως φταίνε τα κακά κανάλια (άλλωστε και αυτό που είχε το ρεπορτάζ κοντά στο κόμμα του είναι);  

Και με τη βούλα η Καλλιθέα, όπως και όμοροι Δήμοι, σαν τα Πετράλωνα και το Φάληρο εντάσσονται στον κόκκινο χάρτη που έχει φέρει την Αθήνα στα πρόθυρα του lock down. Τώρα είναι η ώρα να δώσετε εξηγήσεις κ. Δήμαρχε.

Εμείς, όπως πρόσφατα αποδείξαμε, σας καλούσαμε για σύγκληση έκτακτου ΔΣ σχετικά με τον κορωνοϊο από τις 28/2. Αλλά εσείς μας γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια, όπως κάνατε άλλωστε με όλους τους Έλληνες πολίτες του Δήμου σας. 

Σας είχαμε επιστήσει την προσοχή, στην ανεξέλεγκτη ΛΑΘΡΟμετανάστευση που γίνεται στην Καλλιθέα, με τις δικές σας πλάτες, με τις πλάτες των αριστερών της πόλης μας και των ΜΚΟ που θησαυρίζουν. Τώρα μήπως θα κατηγορήσετε και το MEGA για ρατσισμό, ένα κατ’ εξοχήν δικό σας κανάλι που μετά το 2ο λεπτό του σχετικού βίντεο κάνει λόγο ξεκάθαρα για τον Δήμο μας και φυσικά και ο κ. Ευαγγελάτος όσο και αν προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι, υποχρεώνεται να παραδεχτεί πως πρόκειται για περιοχές αυτές «έχουν αρκετούς από τους αλλοδαπούς»

Πλέον ο κ. Κάρναβος είναι υπόλογος για την τραγική ολιγωρία που επέδειξε, σε συνδυασμό με την αφελή και επικίνδυνη πολιτική του με τους λαθραίους, έχει φέρει την Καλλιθέα στην κόκκινη ζώνη του κορωνοϊου.

Είναι υπόλογος, γιατί ουδέποτε άκουσε τις φωνές μας, τις παρακλήσεις μας, να καθίσουν όλες οι παρατάξεις και ν’ αντιμετωπίσουν σοβαρά και συντεταγμένα τον κίνδυνο.Μπουγάς Τρύφων

Δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΛΛΗΝΕΣ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Πολιτευτής με τους  ''ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου