Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΔΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Έχουμε κάνει ρεπορτάζ και έχουμε αναδείξει το τεράστιο πρόβλημα στην πόλη μας σχετικά με το «Σπιτάκι της Ανακύκλωσης» που βρίσκεται στην Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) & Ευαγγελίστριας  στην Καλλιθέα. Μάλιστα στην επιτόπια αυτοψία που κάναμε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 με το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του καναλιού μας, είδαμε μέχρι και εταιρίες με μεγάλα φορτηγά να έρχονται για να ανακυκλώσουν μεγάλες ποσότητες από διάφορα υλικά. Είχαμε πει και τότε, ότι υπάρχουν (μεσάζοντες) που λυμαίνονται τον χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα παράτυπο γκέτο γύρω από την περιοχή.

Σήμερα σε δημοσίευση από την επίσημη ιστοσελίδα του κ. Κώστα Ασκούνη Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής» διαβάζουμε τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε την πλήρη διαφωνία μας με την ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ εγκατάσταση Βιομηχανικής Μονάδας Ανακύκλωσης μπροστά από το Χαροκόπειο.

Η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής για τη μετατροπή κοινόχρηστων – ελεύθερων  χώρων σε βιομηχανικούς χώρους προς χάριν μιας ιδιωτικής εταιρείας είναι μεγάλη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας μιλήσαμε για ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ που άμα «σκάσει» οι συνέπειες θα είναι τραγικές για την υγεία των κατοίκων της  περιοχής εν όψει και της έξαρσης του κορονοϊού.

Οι οσμές από τη λειτουργία της έχουν αναστατώσει τους κατοίκους που βλέπουν τη ζωή τους να γίνεται καθημερινά ανυπόφορη.

Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου και καλέσαμε το Δήμαρχο για την άμεση απομάκρυνσή της πριν να είναι αργά.

Μετά τις καταγγελίες, χθες το πρωί συνεργείο του Δήμου προσπαθούσε να ξεβρομίσει την περιοχή. Όμως υπήρξαν αντιδράσεις από τους ρακοσυλλέκτες με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή και ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο!!!

Οι ξυλοδαρμοί είναι καθημερινό φαινόμενο μεταξύ των ρακοσυλλεκτών που συγκεντρώνονται απ’ όλο το λεκανοπέδιο, αλλά το χθεσινό επεισόδιο ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Έχουν αποθρασυνθεί με την ευθύνη και την ανοχή της Δημοτικής Αρχής.

Επιτέλους, κ. Κάρναβε τι άλλο πρέπει να συμβεί για να κλείσετε τη Μονάδα αυτή; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;

Όσο ισχυρά συμφέροντα και αν υπάρχουν δεν μπορούν να είναι υπεράνω της Υγείας και της Ζωής των πολιτών και των εργαζομένων.

Η κατάσταση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Πρέπει να μπει ένα ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ


ΕΠΟΧΕΣ CHANNEL Web TV Ρεπορτάζ στο Σπίτι της Ανακύκλωσης που βρίσκεται στην Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) & Ευαγγελίστριας  στην Καλλιθέα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου