Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

«ΕΛΛΗΝΕΣ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ» ΜΠΟΥΓΑΣ ΤΡΥΦΩΝ: Ευχές για το νέο σχολικό έτος


 Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, θέλω να χαιρετίσω όλα τα Ελληνόπουλα που θα καθίσουν, κάτω από αυτές τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, προκειμένου να διδαχθούν και να πάρουν τα εφόδια για το μέλλον τους.

Θα παρακαλέσω όλα τα παιδιά, να πειθαρχήσουν, έστω και αν αυτό είναι δύσκολο, στις οδηγίες των δασκάλων και των καθηγητών τους, προκειμένου να παραμένουν ασφαλή τόσο τα ίδια, όσο και οι γονείς του, αλλά και οι γιαγιάδες και οι παππούδες που αποτελούν ένα θεμέλιο λίθο και αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής οικογένειας.

Επίσης στους δασκάλους και τους καθηγητές, θέλω να ευχηθώ να διδάξουν και να φωτίσουν τα παιδικά μυαλά, όλων των παιδιών με τον Ελληνικό πολιτισμό, που δυστυχώς κάποιοι θέλουν να εξαλείψουν.

Να αναδείξουν και να διδάξουν και στα παιδιά από την αλλοδαπή. Να μπολιάσουμε όλα τα παιδιά με τον δικό μας πολιτισμό που είναι το φως και όχι το σκοτάδι, να διδάξουμε στα παιδιά τον Ελληνικό τρόπο σκέψης και ζωής, τα δικά μας ήθη και έθιμα, να αφομοιωθούν στοιχεία με ήθη και έθιμα γαλανόλευκα.

Όχι με έθιμα του Μεσαίωνα, που θέλουν τη γυναίκα με μαντήλα και μπούργκα, με κλειτοριδεκτομή στα κορίτσια και έναν άνθρωπο για λιθοβολισμό, όπως επιβάλλει ο νόμος Ισλάμ – Τζιχάντ – Σαρία .

Η Ελλάδα πρέπει, οφείλει και θα κερδίσει την πολυπολιτισμικότητα. Πάντα με γνώμονα την αξία ότι Εθνικό είναι το αληθές. Γιατί εμείς είμαστε δίπλα στον πολίτη και στα καθημερινά του προβλήματα


Μπουγάς Τρύφων στον Νότιο Τομέα Β'3 π. Αντιδήμαρχος Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας

 Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΛΛΗΝΕΣ για την ΚΑΛΛΙΘΕΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου