Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Αμφιθεάτρου του κόμματος, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, παρέστη την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, σε εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του ΛΑ.Ο.Σ.


Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης παρέστη, σε εκδήλωση για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του ΛΑ.Ο.Σ.

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου του κόμματος ο πρόεδρος κ Γ. Καρατζαφέρης είπε μεταξύ άλλων:



 
 
«Η μάχη θα δοθεί μόνο και μέσα από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό»

 
 
 
 
«Δεν έχω ανάγκη από προσμίξεις. Δεν έχω ανάγκη να πάρω ανθρώπους «απόβλητα» της πολιτικής ζωής. Δεν χρειάζομαι να μαζέψω εκείνους που δεν έχουν ΄΄πού την κεφαλήν κλίναι΄΄. Το δοκιμάσαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Εμπιστεύομαι και θα προχωρήσω μόνο με τους ανθρώπους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
 
 
 

Αναφερόμενος σε άλλο σημείο της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του ΛΑ.Ο.Σ έναντι των άλλων κομμάτων. «Έχω και ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα. Έχω να διαλέξω ανάμεσα στους καλούς και πιστούς της παλιάς καλής φρουράς και σε νέα πρόσωπα τα οποία έρχονται κοντά μας. Έχουμε ανθρώπους οι οποίοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα είναι ο καλύτερος καθρέπτης του κόμματος» κατέληξε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ

 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου