Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Τινάζονται στον αέρα τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού του "Master Chef"! Οι απλήρωτοι τεχνικοί περνούν στην αντεπίθεση, μέσα από μία ανακοίνωση-κόλαφο


Στον αέρα τινάζονται τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού του Master Chef ! Οι εδώ και πολλούς μήνες απλήρωτοι τεχνικοί που έχουν δουλέψει στο συγκεκριμένο φορμά και δεν είδαν ποτέ τους κόπους τους να ανταμοίβονται, παιρνούν στην αντεπίθεση.

Μέσα από σχετική επιστολή που φρόντισαν να στείλουν πριν από λίγο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρσης, ενημερώνουν πρώτον τον κόσμο για το πως ακριβώς έχουν τα πράγματα και τα τηλε-δεδομένα και δεύτερον μας γνωστοποιούν πως το πιο φρόνιμο θα ήταν να μην γυριστεί ποτέ ο τελικός της ντροπής !

Τι λέει συγκεκριμένα η ανακοίνωσή τους ;


...Έχουν ειπωθεί πολλά γραπτώς και προφορικώς για την εκπομπή μαγειρικής «MASTER CHEF 2 » της οποίας την παραγωγή και την εκτέλεση έχει αναλάβει μέχρι και σήμερα το ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ για λογαριασμό της Τηλέτυπος Α.Ε( MEGA CHANNEL). Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έφτασε η στιγμή να αναφέρουμε εμείς οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ τεχνικοί, το τι ακριβώς συμβαίνει πραγματικά. Από τηνπλευρά μας ήδη έχουμε ολοκληρώσει επιτυχώς τα γυρίσματα της εν λόγω εκπομπής από τα τέλη του 2011 και ήμασταν συνεπής βάσει της σύμβασης έργου που υπογράψαμε με την εταιρεία παραγωγής.

Δυστυχώς από τότε μέχρι και σήμερα δεν μας έχουν καταβάλλει τα δεδουλευμένα μας και το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι λόγια και υποσχέσεις. Το ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ όλο αυτο το διάστημα είχε ως μόνιμη δικαιολογία ότι δεν έχει εισπράξει χρήματα από την Τηλέτυπος Α.Ε. και αυτό έχει ειπωθεί σε επίσημη συνάντηση από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Νικόλαο Χριστοφόρου. Ωστόσο εδώ και κάποιους μήνες τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο του ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ διατίθενται στους μοντέρ που είναι απαραίτητοι για την ολοκλήρωση της εκπομπής. Με αυτη την στάση, μας αγνοούν επιδεικτικά διότι εμείς πια δεν τους είμαστε χρήσιμοι.

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η εκκρεμότητα της συγκεκριμένης εκπομπής είναι τα γυρίσματα 2-3 ημερών για την ανάδειξη του νικητή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αναζήτηση τεχνικών για την κάλυψη.

Εμείς ζητάμε την απόλυτη στήριξη όλων των συναδέλφων, ώστε να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία μας για να μην πραγματοποιηθεί ο τελικός της ντροπής. Όλοι έξω από το πλατό και όχι μέσα σε αυτό.

Οι απλήρωτοι τεχνικοί του Master Chef 2...

Πηγη

Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου