Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ALPHA 9.89


«Αυτοί που κυβερνούν τώρα, δεν θα είναι κάποια στιγμή κατηγορούμενοι μόνο στην συνείδηση του ελληνικού λαού, αλλά θα κάτσουν και στο ειδώλιο του κατηγορουμένου. Διακατέχονται από έλλειμμα λογικής, σοβαρότητας, συνείδησης και ψυχικών αποθεμάτων. Και είναι σε πανικό γιατί βλέπουν ότι η σκυτάλη της κυβέρνησης πάει να αλλάξει χέρια. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος μετράνε μέρες μέχρι τις εκλογές».Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Ρ/Σ ALPHA 9.84, στον δημοσιογράφο Σπ. Χαριτάτο .

 
Για την αντιμετώπιση Πολύδωρα από την ΝΔ...

Στεναχωρήθηκα πολύ με την αντιμετώπιση που είχε ο κ. Πολύδωρας από την ΝΔ. Αν δεν υπήρχε η παλαιά φρουρά που σ’ αυτήν ανήκει ο κ. Πολύδωρας, ίσως σήμερα να μην υπήρχε ΝΔ. Και αναρωτιέμαι: «Είναι ο κ. Σαμαράς, ή ο κ. Στουρνάρας πιο πολύ ΝΔκράτες από τον κ. Πολύδωρα; Ειδικά την δεκαετία του ΄90 που ο κ. Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ήταν απών την δεκαετία του Σημίτη. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει κανέναν βουλευτή από τους παλιούς στην Κ.Ο του ομάδα. Έχει μόνο νέους για να μπορεί να τους ελέγχει.

Ο κ. Σαμαράς θέλει ένα κόμμα στο οποίο όλοι ο βουλευτές του να τον ακολουθούν τυφλά στις αποφάσεις του. Ο κ. Πολύδωρας έφτασε στα όρια του, αντέδρασε η συνείδησή του, που ο κ. Σαμαράς την τσαλαπάτησε.

 

«Εκτσογλανισμός» από τον κ. Βενιζέλο

Τώρα ανακάλυψε ο κ. Βενιζέλος τον«εκτσογλανισμό» του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μ’ άρεσε ο όρος που χρησιμοποιήθηκε γενικά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λάθος. Δεν είναι όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ ίδιοι. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο έπρεπε ο κ. Βενιζέλος να γίνει πιο συγκεκριμένος στο που απευθύνεται και να στρέψει τα βέλη προς τον κ. Τσίπρα –αν αυτός τον ενοχλούσε- επειδή έχει ένα υφάκι και επειδή έχει καβαλήσει το καλάμι. Με αύτη τη δήλωση του, ο κ. Βενιζέλος εξοβελίζει όλες τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις βάζει όλες μαζί.

Η «ΕΛΙΑ» έγινε κουτσουλιά. Βλέπω ότι το σχήμα δεν έχει ψυχή και καρδιά, παρά μόνο θέλουν να φέρουν στα πράγματα τον Σημίτη ή τον Σημιτισμό. Αυτόν που επί πρωθυπουργίας του δεν μπορεί να μην γνώριζε για την καταλήστευση των χρημάτων των Ελλήνων στο Χρηματιστήριο, ή το πάρτι που παιζόταν με τηνSiemens και τα εξοπλιστικά, μια που ήταν Πρόεδρος και του ΚΥΣΕΑ. Αλλά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θέλησαν να τα «κουκουλώσουν» και έριξαν την ευθύνη στο πολιτικό «πτώμα» που λέγεται Τσοχατζόπουλος. Και δεν έγινε κανένας έλεγχος για τα λεφτά που πήγαν στα κομματικά ταμεία -100 εκατ.- από την Siemens, σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου του Μονάχου.

 

Για τον κ. Τσίπρα

Ο κ. Τσίπρας βάζει τα δυνατά του για να παραμείνει στην κυβέρνηση ο κ. Σαμαράς με αυτά που κάνει. Αν ήταν στην θέση του ο κ. Μητσοτάκης, ή ο Α. Παπανδρέου με την πολιτική που ασκεί ο κ. Σαμαράς, τα κόμματά τους θα είχαν φτάσει στο 45%. Είναι τυχερός ο κ. Σαμαράς που έχει απέναντι του τον κ. Τσίπρα.

 

Για τον κ. Λιάπη

Υπάρχουν κάποιοι «πορφυρογέννητοι» πολιτικοί όπως ο κ. Λιάπης που έχουν την αίσθηση ότι έχουν γεννηθεί για να υπηρετούνται από τους άλλους. Και είναι ενδεικτικό ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς αυτούς τους «πορφυρογέννητους» μέσα. Πρόκειται για το κλαμπ των πολιτικών που διαιωνίζονται για να παιδεύουν τον ελληνικό λαό.


 
Για πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας του με ΑΝΕΛ

Δεν βασίζω το πολιτικό μου μέλλον στις διαφωνίες και τις απώλειες μέσα στα κόμματα.

 
Για το νομοσχέδιο για τα ακίνητα

Όποιος μπορεί να φύγει, ας το κάνει. Όσα ακίνητα απέκτησα, τα αγόρασα με υψηλή φορολογία –περίπου 20%-. Από αρχή του μήνα η φορολογία θα πάει στο 3% και αυτό για να πουληθούν φθηνά τα ακίνητα στους Γερμανούς. Όλοι δουλεύουν για την κ. Μέρκελ.

 
Για την διακοπή χρηματοδότησης της Χ.Α

Ήταν λάθος κίνηση. Στόχος είναι να τεθεί η Χ.Α εκτός νόμου για να μην πάρει μέρος στις προσεχείς εκλογές. Η αντιμετώπιση της Χ.Α έπρεπε να γίνει πολιτικά, με επιχειρήματα. Παρόλα αυτά η Χ.Α συνεχίζει να παίρνει μέρος στις συνεδριάσεις της Βουλής.

Πηγη

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου