Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Οι φτηνοί τσαμπουκάδες του Βενιζέλου


Εκνευρισμός στο Μαξίμου για τον αντιπρόεδρο
«Να σηκωθεί να φύγει η τρόικα και να μην ξαναγυρίσει» διαμηνύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Μα αλήθεια: ποιος τον πιστεύει πλέον; Οι φτηνοί τσαμπουκάδες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και Προέδρου του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει πια τόσο «θεατράλ» που μόνο γέλιο προκαλούν σε όσους έχουν μνήμη και κρίση.
Θυμόμαστε πάλι σε μία αντίστοιχη στιγμή «πατριωτικής έξαψης» του κ. Βενιζέλου, ως Υπουργού Οικονομικών, να «διώχνει» την τρόικα το καλοκαίρι του 2011 και μετά να παρακαλεί τους Τροικανούς να επιστρέψουν...
Είναι ώρα να εξηγήσει κάποιος στον κ. Βενιζέλο ότι τέτοιοι φτηνοί τσαμπουκάδες δεν περνούν πια. Η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή και ουσιαστική διαπραγμάτευση και όχι επικοινωνιακά σόου για εσωτερική πολιτική κατανάλωση.

Το ΠΑΣΟΚ, που ζήτημα είναι αν θα υπάρχει στις επόμενες ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, δεν μπορεί να αναστηθεί με τέτοιες φθηνά επικοινωνιακά βεγγαλικά, που περισσότερα προβλήματα προκαλούν απ' όσα διατείνεται ο κ. Βενιζέλος ότι είναι αποφασισμένος να λύσει εκ μέρους της χώρας.

Αυτό που φοβούνται τώρα στο Μέγαρο Μαξίμου είναι οι τάσεις παροξυσμού που εμφανίζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βλέποντας τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά του κόμματός του και φοβούμενος ότι αν η καθοδική πτώση συνεχιστεί, τότε θα απολέσει ένα μεγάλο κομμάτι της κυβερνητικής του επιρροής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου