Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Στα εγκαίνια της έκθεσης Κρητικών Προϊόντων στην Καλλιθέα παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ν.Ε.Β6 Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ.


Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου το απόγευμα  έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης Κρητικών Ποιοτικών Προϊόντων που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Καλλιθέας

Την έκθεση εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Χανίων κύριος Μανώλης Σκουλάκης και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κύριος Κώστας Ασκούνης .


Στα εγκαίνια παρευρέθησαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από την Καλλιθέα, εκπρόσωποι Πολιτικών παρατάξεων και  πλήθος κόσμου που αγκάλιασαν αυτήν προσπάθεια.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε και κύριος  Φώτης Πεχλιβανίδης Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Β6 Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. ο οποίος μετέφερε και τον Χαιρετισμό του Πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κυρίου Γιώργου Καρατζαφέρη στους Δημάρχους Χανίων και Καλλιθέας.

Επίσης, στόχος της έκθεσης είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους παραγωγούς – τυποποιητές ως προς την ποιότητα, την αυθεντικότητα και τις προσιτές τιμές των προϊόντων τους, με τους καταναλωτές, ως προς τις απαιτήσεις τους για πιστοποιημένα, διασφαλισμένα και σωστά τυποποιημένα ποιοτικά προϊόντα.
Βασική επιδίωξη του Δήμου Χανίων είναι, εξάλλου, να βρίσκονται τα κρητικά προϊόντα σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα καθώς επίσης, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να καταναλώνουμε τοπικά και κατ’ επέκταση ελληνικά προϊόντα.

 



 

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου