Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για το ΠΑΣΧΑ 2017 της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Με επιτυχία, σήμερα Τρίτη 11 Απριλίου 2017, στα γραφεία της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ολοκληρώθηκε η 1η διανομή τροφίμων ενόψει των εορτών του Πάσχα, από την Πρόεδρο κα Βάσω Μαργαρίτη και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη», και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και από τις εθελόντριες – μέλη της Ένωσης, μέσα σε κλίμα αγάπης σεβασμού και συγκίνησης. 



Τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε γυναίκες και παιδιά οικογενειών της Καλλιθέας, με οικονομικά και προβλήματα υγείας, για το Πασχαλινό τραπέζι. 

Στον χαιρετισμό της η κα Βάσω Μαργαρίτη, ευχαρίστησε θερμά, 
τα Μέλη ,τις φίλες και τους φίλους της ΕΝ.Ε.Ο.Ν Καλλιθέας για την οικονομική τους προσφορά, καθώς και το super market Σκλαβενίτης, την εταιρεία ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ. Σ. της ΣΤ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, 
και ευχήθηκε σε όλες τις οικογένειες Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, και τις διαβεβαίωσε, ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να είναι δίπλα τους όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή την δύσκολη οικονομικά εποχή στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.
Επίσης τους ανακοίνωσε, ότι θα ακολουθήσει μετά το Πάσχα και δεύτερη διανομή τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου