Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποτελούμενο από τον Γραμματέα του Κινήματος Ευθύμιο Δρόσο, τον Πρόεδρο της Νεολαίας Κωνσταντίνο Καράμπελα, την εκπρόσωπο του Κινήματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη, τον Γραμματέα Οργανωτικού και Περιφερειακών Οργανώσεων Κώστα Κίγκα, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Κώστα Κυζιρίδη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας του Κινήματος Παναγιώτη Μυλωνά, πραγματοποίησε πολυήμερη περιοδεία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 Πρώτος σταθμός της περιοδείας ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017. Το κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με μέλη, στελέχη και φορείς της περιοχής, ενώ δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα. Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και έγινε συνάντηση με τα στελέχη της περιοχής, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν πολιτικά και οργανωτικά θέματα.
 Επόμενος σταθμός ήταν, το Σάββατο 1 Απριλίου, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Κατά τη παραμονή του κλιμακίου στην περιοχή, δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με στελέχη του Κινήματος. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά και η οργανωτική ανασυγκρότηση του Κινήματος με την προσπάθεια δημιουργίας Συντονιστικής Επιτροπής στην περιοχή.
 Την Κυριακή 2 Απριλίου, το κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφτηκε τις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας και Κιλκίς και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη και στελέχη του Κινήματος από τις περιοχές αυτές, στο πλαίσιο των συνεδριάσεων των Συντονιστικών τους Επιτροπών. Και στις δύο Περιφερειακές Ενότητες, δόθηκαν συνεντεύξεις τύπου για την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τις πολιτικές θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του κλιμακίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν η Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 3 Απριλίου και την Τρίτη 4 Απριλίου 2017. Κατά την παραμονή του κλιμακίου στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο με τα στελέχη και τους πολιτευτές, όσο και με φορείς της περιοχής. Έγινε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής, όπου συζητήθηκαν εκτενώς πολιτικής και οργανωτικής φύσεως ζητήματα, ενώ δόθηκε συνέντευξη τύπου σε τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια των επαφών στη Θεσσαλονίκη, ο Γραμματέας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευθύμιος Δρόσος και ο Γραμματέας Οργανωτικού και Περιφερειακών Οργανώσεων Κώστας Κίγκας είχαν συνάντηση με την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) και βουλευτή Σερρών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου