Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Πόσα Χρόνια Θέλει ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δ. Κάρναβος να Φτιάξει μια Διάβαση Ποδηλάτων στον Δήμο του;

 

Τον έχουμε δει σε αρκετές αναρτήσεις στα social media, να κάνει τις βόλτες του μέσα στην πόλη με το ποδήλατο. Και αυτομάτως σου έρχεται στην σκέψη, ότι αφού βλέπεις τον Δήμαρχο Καλλιθέας να κινείται με το ποδήλατο του, τουλάχιστον σε αυτή την  πόλη θα υπάρχει ένας άψογος ποδηλατόδρομος .

Δυστυχώς όμως κυρίες και κύριοι, οι φωτογραφίες του Δημάρχου Καλλιθέας μόνο για δημόσιες σχέσεις είναι και ουδεμία σχέση έχουν με τον ποδηλατόδρομο (Καρμανιόλα) στον Δήμο Καλλιθέας.

Ναι κύριε Δήμαρχε Καλλιθέας,  (ποδηλατόδρομος) ο οποίος στην Διάβαση του στην Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), είναι Επικίνδυνος.

Έχουν επιστήσει την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης διάβασης, οι πολίτες που μετακινούνται με το ποδήλατο τους καθημερινά, το θέμα το έχουν φέρει και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας οι Δημοτικές Παρατάξεις.

Ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και νυν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής» κ. Κώστας Ασκούνης, λόγο και της (Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου) ανέφερε τα εξής:

«Η 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, δε μπορεί να είναι για ευχολόγια και «ΘΑ», αλλά ημέρα απολογισμού.

Το Φεβρουάριο του 2014, ξεκίνησε η δημιουργία ενός μεγάλου ποδηλατόδρομου από το Γκάζι έως το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που αποπερατώθηκε το 2015.

Όμως, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ασκληπιού υπάρχει μία επικίνδυνη διάβαση, η οποία εγκυμονεί ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για τους ποδηλάτες που διασχίζουν την κεντρική λεωφόρο του Δήμου μας.

Εδώ και 6 χρόνια η διάβαση αυτή παραμένει ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΡΙ, παρότι υπάρχει η υποδομή για φωτεινό σηματοδότη.

Επανειλημμένως έχουμε θέσει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς, η ασφάλεια των πολιτών που μετακινούνται με ποδήλατο δεν αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμαρχο Καλλιθέας!!!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου