Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ & ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Σε ανακοινώσεις προχώρησαν χθες 9 Ιουνίου 2021,οι Επικεφαλείς κ.κ. Γιάννης Βακαλόπουλος και Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Καλλιθέας «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» & «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», καταγγέλλοντας τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο, που προσέφυγε στην Αστυνομία κατά των εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας.

Στις ανακοινώσεις τους, αναφέρουν τα εξής:





ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ  - ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ Α.Ε

            «Η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας καταγγέλλει τη Διοίκηση της Ν.Δ. στο Δήμο Καλλιθέας για την προσπάθεια  τρομοκράτησης των εργαζομένων του δήμου που μετείχαν με απόφαση του Συλλόγου τους σε απεργία-αποχή ενάντια στην προσπάθεια σύστασης Αναπτυξιακού Οργανισμού Α.Ε. που ιδιωτικοποιεί παραπέρα τις  υπηρεσίες του Δήμου. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να καλέσει την αστυνομία μέσα στο Δημαρχείο απέναντι στον «εχθρό», τους εργαζόμενους δηλαδή που δεν σκύβουν το κεφάλι!

            Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του δήμου που με τη μαζική και μαχητική τους παρουσία στη Γ.Σ. του συλλόγου τους έδειξαν ότι απειλές και αστυνομία δεν τους φοβίζουν, αλλά αντίθετα τους ατσαλώνουν για τη συνέχιση του δίκαιου αγώνα τους ενάντια στην ιδιωτικοποίηση....»

 




Στην Αστυνομία προσέφυγε η Διοίκηση του Δήμου

«...Η παράταξη καταδικάζει, εξάλλου, την αποτυχημένη απόπειρα της διοίκησης να εμποδίσει την εκδήλωση της δικαιολογημένης, συντεταγμένης και ειρηνικής αντίδρασης του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο σ’ αυτούς τους σχεδιασμούς με την πρόσκληση αστυνομικών δυνάμεων, από τις οποίες ζητήθηκε να καταστείλουν την κινητοποίηση του σωματείου. Εκφράζει την προσδοκία και τη βεβαιότητα ότι οι αστυνομικές αρχές ούτε στο μέλλον θα παρασυρθούν από την πολιτική επιπολαιότητα της διοίκησης του Δήμου, η οποία φαίνεται να θεωρεί ότι οι αποφάσεις της θα λαμβάνονται με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Η «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» δηλώνει και πάλι την αλληλεγγύη και τη συμπαράταξη της με την υπεύθυνη και αγωνιστική στάση του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Δήμο Καλλιθέας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου