Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ: από την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, εμείς έχουμε καταγράψει τουλάχιστον άλλες δυο φορές  παρόμοιες συμπεριφορές από την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας.

Φαίνεται η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας στην Καλλιθέα κα Νικολαϊδου μιλάει (όταν, όπως και με όποιον),  θέλει εκείνη .

Μόνο που εδώ, δεν ήταν μια διαδικτυακή εκπομπή (παρωδία) με τον Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Δημήτρη Κάρναβο,  σχετικά με τα κρούσματα της πανδημίας, δεν ήταν μια ερώτηση από δημοσιογράφους, για το πως κατάφεραν και διέθεσαν αρκετά από τα εμβόλια σε ημέτερους της Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας.

Εδώ είναι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην Υπουργοί.

Και συγκεκριμένα όπως μας ενημέρωσε η Βουλευτής και πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Θεανώ Φωτίου, επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Καλλιθέας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Υγείας και νυν τομεάρχη Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό.

Συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές του Νότιου Τομέα Αθήνας Θεανώ Φωτίου, Γιάννης Μουζάλας και Γιάννης Μπαλάφας , καθώς επίσης και τοπικά στελέχη του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη συνάντηση της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με γιατρούς και εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας, πέραν των λειτουργικών προβλημάτων της δομής (π.χ. αδυναμία διενέργειας απλών ακτινογραφιών  λόγω βλάβης του μηχανήματος, ελλείψεις υλικών και αντιδραστηρίων, αποδιοργάνωση των τακτικών ιατρείων για την εκ των ενόντων κάλυψη του εμβολιαστικού κέντρου κλπ ), τέθηκε με έμφαση η απόφαση της 1ης ΥΠΕ για κατάργηση του οδοντοπροσθετικού εργαστηρίου και για τη  μεταφορά  του προσωπικού του σε άλλη δομή.

Όμως και εδώ, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας  Καλλιθέας κα Νικολαϊδου, αρνήθηκε να δεχθεί και να ενημερώσει επίσημα την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας  και ειδικά για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Οδοντοπροσθετικό Εργαστήριο. Με αποτέλεσμα η αντιθεσμική και προσβλητική  αυτή στάση απέναντι  σε 4  εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και πρώην Υπουργούς, να εκθέτει ευθέως τους πολιτικούς προϊσταμένους της Διευθύντριας, (1η ΥΠΕ και Υπουργείο Υγείας ) και να δημιουργεί μείζον ζήτημα πολιτικής και ηθικής τάξης.

Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και απαιτούν να ζητηθεί άμεσα η  παραίτηση, της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Καλλιθέας  κας Νικολαϊδου.



Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου