Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑ κατά ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

 

Μετά από επτά χρόνια περιπέτειας στις δικαστικές αίθουσες, ο Τρύφωνας Μπουγάς δικαιώθηκε για τον αγώνα της ανάδειξης των προβλημάτων στον Δήμο Παλαιού Φαληρού και για την απόπειρα φίμωσης και τρομοκράτησης του ιδίου,

των δημοτικών συμβούλων και του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, από τον τότε Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη. Συγκεκριμένα ο μαχητικός πολιτευτής είχε καταγγείλει τότε ενώπιον του Δ.Σ του Παλαιού Φαλήρου  τις κακοτεχνίες στην Αγίου Αλεξάνδρου και σε άλλα έργα,  απευθείας αναθέσεις και πολλά ακόμα κακώς κείμενα. 

Η τότε διοίκηση του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και ο τέως Δήμαρχος, Διονύσης Χατζηδάκης, είχαν αποπειραθεί να φιμώσουν με αγωγές τον κ. Μπουγά που είχε προβεί σε σημαντικές αποκαλύψεις με στοιχεία και γεγονότα. 

Για την ιστορία δημοσιεύματα  του 2014 ΕΔΩ

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού είχε ήδη δικαιώσει τον νυν δημοτικό σύμβουλο Καλλιθέας σε πρώτο βαθμό, τον απάλλαξε και σε  δεύτερο απορρίπτοντας την αγωγή των 100 χιλιάδων ευρώ και με τους τόκους θα ξεπερνούσε τις 200 χιλιάδες. Έτσι ο Τρύφωνας Μπουγάς και η αλήθεια νίκησαν ξανά!

Τώρα παραμένουν σε εκκρεμότητα οι αγωγές του Τρύφωνα Μπουγά κατά Διονύση Χατζηδάκη και του Αντιδημάρχου Νίκι Γιάκοβλεβ για ψευδή καταμήνυση και για ψευδορκία και ψευδομαρτυρία.

Να γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Μπουγάς Τρύφων

Πρώην Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου