Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Τρύφων Μπουγάς « Αυτά που κάνετε παραβιάζουν το νόμο...»

 

Υπεύθυνη τοποθέτηση και ενημέρωση προς τους Δημοτικούς Συμβούλους της Καλλιθέας στην τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Καλλιθέας, κ. Τρύφωνας Μπουγάς, σχετικά με το παράνομο ψήφισμα για την προσπάθεια παρέμβασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Μπουγάς προειδοποίησε πως οι σύμβουλοι του Δήμου που θα παρανομήσουν βάση του νόμου 4596/2019 που αφορά την κατάρριψη του τεκμηρίου της αθωότητας από δημόσιες αρχές θα έχουν κυρώσεις . Συγκεκριμένα τόνισε ο Τρύφων Μπουγάς:

« Αυτά που κάνετε παραβιάζουν το νόμο και υπάρχει μία ποινική υπόθεση σε εξέλιξη και εσείς θέλετε να επηρεάσετε τη δικαιοσύνη, δεν το καταλαβαίνετε ότι θα πάτε κατηγορούμενοι; Θα έπρεπε ήδη να έχετε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης από τις κλήσεις που έρχονται από τους ανακριτές για τις έκνομες ενέργειες σε βάρος της παράταξης μας. Τι ανοησίες είναι αυτές τι σχέση έχουν τα δημοτικά συμβούλια με τα δικαστήρια και το πώς θέλουν οι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι να παρεμβαίνουν στις αποφάσεις δικαστηρίων. Είναι παράνομο, να σταματήσει εδώ αυτή η διαδικασία, Καμιά δημόσια αρχή δεν νομιμοποιείται να παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης».


Στη συνέχεια και αφού ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δ. Κάρναβος, αβαντάροντας για μια ακόμα φορά τους αριστερούς για ψηφοθηρικούς λόγους και  αφού πάει να πάρει τους Δημοτικούς Συμβούλους στον λαιμό του, είπε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν, να περάσει το ψήφισμα ακόμα και αν πρέπει να οδηγηθεί ο ίδιος στις δικαστικές  αίθουσες.

Το ψήφισμα πέρασε κατά πλειοψηφία.

Η μοναδική παράταξη που αναφέρθηκε στο ζήτημα της Αρμενίας  ήταν οι Έλληνες για την Καλλιθέα, ενώ καμιά άλλη παράταξη δεν έκανε καν κουβέντα πάνω στο θέμα των ημερών.

Οι Έλληνες για την Καλλιθέα έθεσαν επίσης απέναντι από την πρόθεση του Δημάρχου να αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη , όπως επίσης και την αύξηση των δημοτικών τελών. Στο σημείο αυτό ο Τρύφωνας Μπουγάς ξεκαθάρισε στον Δ. Κάρναβο, πως σε μια Καλλιθέα που χτυπιέται από την ανεργία και ο κόσμος τα φέρνει βόλτα με τρομερές στερήσεις αυτά που ζητά είναι εκτός πραγματικότητας, ενώ καταψήφισε τον προϋπολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου