Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

κ. Δήμαρχε θα πρέπει να ζητήσετε την παραίτηση του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου Καλλιθέας και στέλεχος της ΝΔ

Τι έγινε ξαφνικά με τους Γιατρούς στην Καλλιθέα, σε δημοσιεύματα βλέπουμε γυναικολόγο στην μια περίπτωση να ασελγεί  σε ασθενείς του και στην άλλη περίπτωση να συνάπτει σχέσεις με τους ασθενείς του και στις δυο περιπτώσεις όμως βλέπουμε να πρόκειται για μεγαλογιατρό που έχει Ιατρείο στην Καλλιθέα και εργάζεται σε  μεγάλο Νοσοκομείο.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή τον Ιούνιο και συγκεκριμένα 15/06/2020 διαβάσαμε στο protothema.gr ότι, Δύο γυναίκες καταγγέλλουν γυναικολόγο στην Καλλιθέα για «ακραία» σεξουαλική παρενόχληση .

Λίγους μήνες μετά στις 17/10/2020 έρχεται στο φως και νέα είδηση πάλι με γιατρό γυναικολόγο μόνο που εδώ, φαίνεται να έχει συνάψει και σχέση με τους ασθενείς του.

Εύλογα τα ερωτήματα μιλάμε για δυο ξεχωριστές περιπτώσεις ή αφορούν τον ίδιο γιατρό γυναικολόγο.

Σε αυτό την απάντηση θα δώσει  η δικαιοσύνη αφού και οι δυο περιπτώσεις έχουν φτάσει εκεί.

Ας μείνουμε  όμως στην δεύτερη περίπτωση και να δούμε τι αναφέρουν αρκετά Site όπως το europost.gr αλλά και η εφημερίδα  ‘Espresso’......

«...Σάλος έχει ξεσπάσει στις τάξεις των κομματικών στελεχών της Ν.Δ, στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, γύρω από τις εξωγαμιαίες και ‘περίεργες σεξουαλικές δραστηριότητες’ ενός γνωστού γυναικολόγου, προέδρου κομματικής οργάνωσης, που είναι και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και έχει μεγάλη κοινωνική και κομματική προβολή!

Σύμφωνα με το κεντρικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας ‘Espresso’, η οποία έφερε στο φως το σχετικό θέμα, η απατημένη σύζυγος του γυναικολόγου (της οποίας ο πατέρας είναι γνωστός δικηγόρος Πειραιώς) προσέφυγε ήδη στη Δικαιοσύνη και κατέθεσε ενώπιον των Δικαστικών Αρχών πλήθος τεκμηριωμένων στοιχείων, τα οποία συνθέτουν έναν άνθρωπο με διπλή προσωπικότητα, ο οποίος από τη μία εμφανιζόταν ως ένας από τους πλέον διακεκριμένους επιστήμονες και αυτοδιοικητικούς άρχοντες του συγκεκριμένου Δήμου των παραλίων της Αττικής και από την άλλη είχε φτάσει στο σημείο να καταπατά τον ιατρικό του όρκο, όπως καταμαρτυρεί η γυναίκα του και να συνάπτει εξωγαμιαίες ερωτικές σχέσεις ακόμη και με γυναίκες – πελάτισσές του στο ιατρείο του! Η ‘βόμβα’ γύρω από τις ‘ακραίες σεξουαλικές επιδόσεις’ του γνωστού γυναικολόγου – στελέχους της Ν.Δ, έσκασε τις τελευταίες μέρες μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε κατηγορούμενος στα έδρανα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, όπου, κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας είδαν το φως απίστευτες αποκαλύψεις για την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του, την οποία επιμελώς έκρυβε ο ίδιος από την οικογένειά του και τον κοινωνικό του περίγυρο.

Από αυτά που κατατέθηκαν στο δικαστήριο εναντίον του, αλλά και από τα στοιχεία, που περιέχονται στη δικογραφία, προκύπτουν απίστευτες καταστάσεις, που τον αφορούν και έχουν προκαλέσει σεισμό στον μεγαλύτερο Δήμο των Νοτίων Προαστίων στον οποίο έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, αλλά και στις κομματικές οργανώσεις της Ν.Δ, επιφανές στέλεχος των οποίων, είναι!......

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι διατηρούσε ερωτικές επαφές με 8 γυναίκες!
Αλλά οι αποκαλύψεις-‘βόμβες’ δεν τελείωσαν εκεί! Από τις μαρτυρίες και τα συλλεγέντα στοιχεία, που είτε κατατέθηκαν στο δικαστήριο, είτε συγκεντρώθηκαν στη δικογραφία, προέκυψε ότι ο ίδιος γιατρός – στέλεχος της Ν.Δ και δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, ενώ ήταν παντρεμένος, διατηρούσε ερωτικές επαφές με 8 γυναίκες.

Το χειρότερο, βεβαίως, στοιχείο, που κατατέθηκε σε βάρος του γνωστού γυναικολόγου, είναι ότι κάποιες από τις 8 γυναίκες με τις οποίες αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, ήταν ασθενείς του και πελάτισσές του!

Δηλαδή η γυναίκα του προσκόμισε στοιχεία στο δικαστήριο, που τον παρουσίασαν να έχει κουρελιάσει κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας, εφόσον είναι γνωστό ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές καταδικάζονται ρητώς από τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας, που είναι και νόμος του Ελληνικού Κράτους (3418/2005).

Η συγκεκριμένη διάταξη αναφέρει ότι: «Ο ιατρός δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του ασθενούς και να χρησιμοποιεί την θέση του, για την σύναψη ανάρμοστων προσωπικών σχέσεων με τους ασθενείς».

Έπεσε η πρώτη ποινή από το δικαστήριο.
Την περασμένη εβδομάδα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς καταδίκασε, πριν από λίγες μέρες, τον γνωστό γυναικολόγο – δημοτικό σύμβουλο και διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ σε φυλάκιση ενός έτους, για τις πράξεις της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών, η εκτέλεση της οποίας αναστέλλεται για τρία έτη.......»

Οι αποκαλύψεις μέσα από το ρεπορτάζ πολλές και οι οποίες δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του Δήμου Καλλιθέας.

Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ένας από τους 45 Δημοτικούς Συμβούλους Καλλιθέας , πρόεδρος τοπικής οργάνωσης και στέλεχος της ΝΔ.

Κύριε Δήμαρχε θα πρέπει να ζητήσετε την παραίτηση του συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου και στέλεχος της «Νέας Δημοκρατίας», διότι είναι θέμα ηθικής τάξης και  δεν μπορεί να αμαυρώνει αλλά και να εκμεταλλεύεται προς ίδιον όφελος, τον πλέον Δημοκρατικό Θεσμό Διοίκηση της πόλης που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο.




Φώτης Πεχλιβανίδης

Συντάκτης-Αρθρογράφος-Social Reporter

Μέλος της  «Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου