Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Βόμβα.... Μυστικές συμφωνίες και τραπεζώματα του Θοδωρή Ψαλιδόπουλου με την «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα» για να ανεβάσει τα ποσοστά του....


Η απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής από τα ελληνικά δικαστήρια έχει "σηκώσει σκόνη" και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας, με δημοτικές παρατάξεις να ζητάνε την αποπομπή του δημοτικού συμβούλου Τρύφωνα Μπουγά, ο οποίος εκλέχτηκε με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα", αποχώρησε πριν λίγο διάστημα και πλέον υφίσταται ο συνδυασμός ως "Έλληνες για την Καλλιθέα". 
Λάβρος κατά του συγκεκριμένου συνδυασμού εμφανίστηκε ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, κάτι που ενόχλησε τον υποψήφιο με τον Τρύφωνα Μπουγά, Πέτρο Σαμαρτζοπάνο, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για προεκλογικές συναντήσεις και συμφωνίες!

Για τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις οφείλει να απαντήσει ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, καθώς και σοβαρότατες είναι και επώνυμες.

Χαρακτηριστικά ο κ. Πέτρος Σαμαρτζοπάνος αναφέρει:

 

«Αγαπητέ σύντροφε τής «Λαδόκολλας» Ψαλιδόπουλε. Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την ανακοίνωσή σας.  Δεν ξέρω αν λόγω ηλικίας έχει επηρεάσει  τον εγκέφαλό  σας αυτή η άσχημη    ασθένεια Αλτσχάϊμερ, γι’αυτό είμαι υποχρεωμένος να σας επισημάνω & να σας υπενθυμίσω τα εξής:

Δεν γνωρίζετε ότι η Δημοτική παράταξη του Κου Τρύφωνα Μπουγά τώρα «Έλληνες για την Καλλιθέα» έχει ενημερώσει εγγράφως & έχει αναγνωσθεί από τον Πρόεδρο τού Δ.Σ Καλλιθέας ότι συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές όπως ορίζει ο Κώδιξ Δήμων και Κοινοτήτων; Εκεί λοιπόν, στον Κώδικα ( ελπίζω να μην έχετε ξεχάσει να διαβάζετε) αναφέρεται ΡΗΤΩΣ ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. Να σάς πω δε ότι, όλοι εμείς οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο τού Κου Μπουγά Τρύφωνα, είμαστε Εθνικιστές, δηλαδή αγαπάμε το Ελληνικό Έθνος μας, πιστοί στην ιδέα και είμαστε κόντρα στον άνεμο.

Εδώ λοιπόν να σάς υπενθυμίσω ότι πριν τις Δημοτικές εκλογές  κάναμε 3 ραντεβού στην ταβέρνα Λαδόκολλα, όχι για να κάνουμε κάποιο προξενιό, πίνοντας οίνον ο οποίος ευφραίνει καρδίας ανθρώπων,

και μας ζητήσατε να ανεβάσουμε τούς τόνους για να συσπειρωθούν οι αριστεροί στην παράταξή σας διότι τα ποσοστά σας ήταν πάρα πολύ χαμηλά σύμφωνα με τις δικές σας δημοσκοπήσεις , όπως μας είπες, και συμπλήρωσες «αυτό γίνεται και σε κεντρικό επίπεδο»..

Όλα τα άλλα τα αφήνω στήν κρίση τών αναγνωστών. Με χιλιάδες τόνους αγάπης. »

 

Πέτρος Σαμαρτζοπάνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου